Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Parrot CK3100 в Octavia 2 преди FL

danny.zh

Recommended Posts

Здравейте колеги поръчах си втора ръка парот и го чакам да дойде питам се дали някой е слагал такова преди не видях никъде обяснено и се извинявам ако не съм видял темата

Мисълта мие че не е сложно но не е лошо да се направи една тема как баш става

за момента знам че най добре е при инсталация микрофона да е при огледалото

най добре се чувало там

това което ме притеснява е от къде ще му дам ток

в едното видео дето гледах фанаха от бушон

а пт другото през запалката но пак не е ясно дали ще смуче постоянно

за тия дето е фасулска работа моля обяснете като на прост човек

а когато дойде време за инсталация ще направя снимки и ще кача всичко подробно

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ползвам същото но така купих колата като е слаган в ЕТ. Микрофона ми е в лявата греда след края на пластмасата и си върви с кабела и ако трябва да е до огледалото няма да е много прибран. Иначе нямам проблем с чуването

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти се занимава да качиш малко снимки от окабеляването ще е добре

аз знам че трябва преходни букси за различните модели и както казах да ну подадеш ток от някъде

микрофона и дисплея са лесни после

ако подкарам моя ще опиша точно как е станало

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз съм със същото, но ми го слагаха в сервизче за аудио. Бая мазане с жиците е и ако не си съвсем уверен на 100%, че знаеш какво правиш по добре не се захващай. Микрофона ми е до огледалото горе (той е двоен с нойс редъкшън), малкото мониторче съм го сложил в ляво от волана. управлението е в пепелника. Ако си от софия ще ти каза сервизчето, мисля 50 лв. беше инсталацията преди 2 години го слагах приблизително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега за информацията за сега мисля да се пробвам сам просто съм много много далече от софия

кабелите за сега не ме притесняват тъй като в ибей има сичко ама да видиме

за сега намерих начин да му дам ток и дано да сработи има доста кабели но не са плашещи прпсто

Най важния е едно кабелче коеото се казва

Piggy back adaptor

в ебай е 3 паунда от него ще захраниме парота

после ни трябва преходна букса от радиото за блутута тя е 12 паунда в Халфордс

другото вече лесно но за да не спамя излишно кпгато дойдат нещата ще снимам да се знае можени за техниците е левно но да си се знае принципа е един и същ за повечето автомобили

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей тоя пиги бак е да не режеш инсталацията... търсил съм го по други проекти... на български се казва съвсем шибано...

ей ти тук един...

http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%87+%D0%B7%D0%B0+%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB+19mm+F219

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Въразах го вчера но не мога да се похваля че работи за жалост ...

Пигитата не са нужни защото се ползва всичко от Iso2car буксата

Ще трябва да се обърна към някой специалист но смело препоъчвам да си вземете!

Пигитата ще ги ползваме за монтиране на предна трафик камера, но като стигнем до там
Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.