Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Продавам Octavia1 2000г 1,6 AKL 3500лв

Recommended Posts

Здравейте,

Продавам Психомобила. 

Към момента имам три автомобила и най-важното ми е колко ми струват 10 000км. Шкодата е зле откъм този показател, затова я продавам (другите коли са малолитражки и тежат на половината на шкодата, поддръжката им също е на половина и нямат нужда от каско).

Няколко снимки за илюстрация: http://imgur.com/a/4b3Z1

Железните джанти са боядисвани със свалени гуми това на снимката е от "пастата" на вулканизатора. Колата е с 4 оригинални таса. 

Плюсове към колата: 

+Цялостно пребоядиване 2014г.

+Като цяло поддържана добре. 

+Полукожен салон, правен от предишния собственик. 

+Зимни гуми на железни джанти и Летни гуми на лети джанти.

+Ловато газова уредба.

+Маслото почти не го пипа. (уж били масларки). 

+В момента е с платено Каско и ГО. Откакто е в България не ѝ е спирано каското  към Армеец. 

+Сменени говорители във вратите - 3 елипси в багажника + буфер и усилвател. Както и нов плеър пайнер. 

+Винетка за 2017година.

Минуси:

-Не си регулира топло/студено. 

-Климатика го правих 3 пъти. Последните 2 пъти се оказва, че проблема е в съединителя на компресора. Иска да се смени, няма да стане с побългаряване, поне не и където аз ходех. Чистят, смазват и след месец спира да се включва. Фреон за трите замервания "губи в норми" според "майстора"

- Евентуално нови летни гуми.Мишелинките имат доста грайфер и се държат добре. Направих им 20 000км 2016та лятото без проблеми, но дота им е стар.  Зимните са - 2 предни барум на 5 000км и 2 задни мишелин в много добро състояние. 

- Иска накладки, евентуално и дискове (по-скоро не).

- Ламбда сонда

- Други дреболии като например изтръгнах левия мигач от калника като чистех снега. 

По километраж е почти на 273 000км. 0894 301 801

В Събота я Пускам в мобилето. Огледи може да се правят от Неделя. 

От Понеделник съм в отпуска цяла седмица, така че може и през седмицата огледи/прегледи при ваш майстор. 

Колата иска да ѝ се отдели малко внимание. Нищо фрапантно. 

Редактирано от cenarius
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Топло/студено е оправено.

Мишелинките са на 6мм грайфер. Напукани са съвсем леко. Спокойно ще карат още два сезона. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.