Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Аз ще пътувам на 9ти около 18ч. от София.

• Отговори 87
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Mishelle

12

• maxrpm

7

• ohboli19

6

• BlackSpot

5

Най-много писали в темата

Публикувано

Колеги за съжаление вчера се появи неуточнен все още проблем с колата , което ще ми попречи да дойда на Събора .В хотела има запазена на мое име двойна стая .Ако някой е звънял за резервация и са му казали че вече няма свободни стаи нека да ми пише на ЛС .Ще сменим резервацията на негово име.

Публикувано (Редактирано)

Тази година няма да мога да се присъединя към груповото пътуване, защото ще тръгна след като женицата свърши работа, тоест 14-14:30

Едит: А и скоростта на групата нещо не ми е по силите.

Редактирано от Izolini
Публикувано

Колеги за съжаление вчера се появи неуточнен все още проблем с колата , което ще ми попречи да дойда на Събора .В хотела има запазена на мое име двойна стая .Ако някой е звънял за резервация и са му казали че вече няма свободни стаи нека да ми пише на ЛС .Ще сменим резервацията на негово име.

Нещо да помагаме ако се налага?
Публикувано

Много благодаря за предложението , но мисля че без сервиз няма да се размине !

Още веднъж благодаря колега !

Публикувано

Аз ще пътувам на 9ти около 18ч. от София.

Пепи може би аз ще се опитам да съм готов за тръгване тогава. :)

Публикувано

Искам само да уточня, че се намери желаещ да се възползва от моята резервация за Събора !

Пожелавам на всички веселбата да е на ниво !

Публикувано

И на мен ми се наложи да освободя... Ако има нуждаещи се да пишат.

https://www.youtube.com/watch?v=lV7bSEOhd14#t=77.011887 Поздрав! Чакам с нетърпение, даже се дразня, че остават 2 дни!!!

Броя не само на календара ,а и  часовника до събора! :)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Здравейте искам да попитам - на събора ще има ли колеги, които могат и биха се занимавали с активирането на някоя "екстра", чрез VCDS  - става въпрос за Fabia 3 ?  :plate_skoda:

Публикувано

https://www.youtube.com/watch?v=lV7bSEOhd14#t=77.011887 Поздрав! Чакам с нетърпение, даже се дразня, че остават 2 дни!!!

Броя не само на календара ,а и  часовника до събора! :)

Много повратлива тая задномоторка :)

Ами какво да се прави? Хубав бензин, правилна настройка, все пак Шкодите са спортни автомобили .. Красиви и бързи, то simply clever, това значи, ама е замаскирано... ;)

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Колеги, имам ангажиран апартамент за събора но току що ме изненадаха с една спешна двуседмична командировка. Така, че ако някой иска може да го ползва. Истински съжалявам, че няма да мога да дойда а пък ми беше и първият събор...... какво да се прави.

Весело и приятно изкарване на всички!

Публикувано

Колеги, напомням за желаещите да пробват футбулното игрище, да не си забравят "цвичките"  :doubleup:

Публикувано

Колеги, напомням за желаещите да пробват футбулното игрище, да не си забравят "цвичките"  :doubleup:

Оффф аз май май ще пропусна цялото събитие за жалост. :(

Весело Ви на Вас!

Публикувано

Някакви идеи от къде е най-добре да се пътува от Бургас?Виждам че има три маршрута,ама....

Публикувано

Къде ще си миете колите или там има в околията близко за дружно ходене? Днес с тоя дъжд в София пак...не знам утре как ще е.

Публикувано

Аз в момента я мия. За сега в Младост не се очертава да вали. Утре, ако я изцапам по пътя, в Търново все ще намеря мивка.

Публикувано

Здравейте искам да попитам - на събора ще има ли колеги, които могат и биха се занимавали с активирането на някоя "екстра", чрез VCDS  - става въпрос за Fabia 3 ?  :plate_skoda:

Аз ще нося кабела ...

Публикувано

Някакви идеи от къде е най-добре да се пътува от Бургас?Виждам че има три маршрута,ама....

Най-добре е през Хаинбоаз и после през В.Търново да се пуснеш към Горна Оряховица.

https://www.google.bg/maps/dir/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%BE+%D0%A2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B8/@43.0283699,25.7849113,12z/data=!4m19!4m18!1m10!1m1!1s0x40a9214b3d9491dd:0x400a01269bf5dc0!2m2!1d25.6171514!2d43.0756739!3m4!1m2!1d25.7838722!2d43.0576898!3s0x40a8d77cb9e33c75:0xae3a909e808cd855!1m5!1m1!1s0x40a8cee6ba84c9d5:0xa00a014cd0e5590!2m2!1d26.0157915!2d43.0423597!3e0?hl=bg

Това е най-добрият маршрут. Пускам линк само към отсечката В.Търново - Калайджии, за да може и останалите колеги да се ориентират. За идващите от посока Варна, на разклона за Г.Оряховица преди Търново се отбиват и гонят Златарица. Принципно утре би трябвало да се поставят и насочващи табели в района, за по-лесно ориентиране.

Публикувано

Монка, стягай се у кръста, ракия има за пиене, ей!

Отделно от това, на теб най-разчитам за футбола...такъв хубав терен, ще е срамота да не го увАжим ;)

Къде ще си миете колите или там има в околията близко за дружно ходене? Днес с тоя дъжд в София пак...не знам утре как ще е.

Аз вече я свърших тая работа, но понеже утре 100% ще я изкаля дъжда и аз като Юли най-вероятно ще решавам въпроса отново, но вече на местно равнище :)

Публикувано

Аз в момента я мия. За сега в Младост не се очертава да вали. Утре, ако я изцапам по пътя, в Търново все ще намеря мивка.

Да не би да има специална прогноза на времето за Младост ? :))

Публикувано

Ти се бъзикаш, ама онзи ден в Слатина се изсипа здрав порой, а в Младост само прекапа. После, вечерта, в Младост-1 преваля, в Младост-2 - нищо. Облаците са станали с характер. Та не е задължително когато вали това да се случва над целия град. Пустия ми телефон, обаче, все още не умее да дели прогнозата за времето по квартали :)

Публикувано

Времето до събора е някакво късо! Мони, хич не ми се подмоткваи, аз една приятелка я отрязах, квартирантите и в банята били на свещи. Викам Дани, жив умрел съм на събора и това е, мога да ти помогна само и единствено от там.. ;)

Публикувано

И нека бъде Събор !!!  :banger_2:  :beach_2:  :flag_skoda: 

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.