Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Въпрос относно Октавия 2 фейслифт 2010 г. с мотор BKD

meduza12

Recommended Posts

Здравейте, Колеги ! 

Нов съм във форума, но съм изчел почти всичко по темата, та въпроса ми е следния : 

- Възможно ли е за тази година кола с мотор BKD, да продължава да се появява проблема с пукнатите глави ? 

В темата за пукнатите глави на Бегачката се споменава, че тези проблеми се появяват по - скоро в шкодите преди фейслифта...а може и да бъркам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-скоро трябва да видиш номера на главата. В темата, която си прочел мисля, че има споменати номера

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами тъй като предстои да се води в сервиз тепърва за преглед, засега само съм я карал и ми хареса много...Ще се опитам утре да погледна номера, но се надявам при фейслифта да са откорегирали тоя проблем.

Колата е на почти 150 хил. км, купувана е от тук и има сервизна история. 

Интересното е, че в BRISCODA, голяма част дори и от старите шкоди мк2, бяха с глави с ревизия B и C. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър вечер и от мен. Доколкото съм запознат след 2007г. края и 2008г. началото оправят проблема с главите мойта също е българка лятото и удари 300 000++ преди фейса съм 2008 септември чукна на дърво нямала е никакви такива ремонти. Само масла филтри съединител и тн. Консумативи би трябвало на Фрйса този проблем да е отстранен макар че 2010 мисюя че е Комманрейл. И там тези ги няма болешки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Горд собственик съм вече на автомобила, темата е за заключване ! 

Благодаря на отговорилите ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.