Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Питане за PR номер на Octavia 1Z3 1.6 FSI 2008

volex

Recommended Posts

Здравейте, наскоро си смених задните дискове и накладки, намерих PR номера(1KF) за тях.Сега реших да си сменя и предните, но никъде не мога да намеря PR номер за предни дискове.На листчето отзад няма информация.Ако някой може да ме насочи по какъв начин да намеря тази информация, ще съм му много благодарен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дискове:

1K0 615 301 AC, 1K0 615 301 AK,

1K0 615 301 S

Накладки предни:

1J0 698 151 D, 1J0 698 151 E, 1J0 698 151 G, 1K0 698 151 A, 1K0 698 151 D, 1K0 698 151 F, 1K0 698 151 J, 8Z0 698 151 A

Това са OE номерата

Може да има 2 еднакви модела Шкода октавиа 1,6 FSI с различни видове накладки. Погледнете формата им преди да закупите.

Лек ден. Дано съм помогнал малко

Редактирано от CAKA
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е удобно драсни ми VIN номера на колата, ще погледна дали има нещо по специфично като номера за накладките и дисковете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост пак излизат тези всичките видове и като накладки и като дискове.

Варианта е или на място като ги свалят да ги видят или да се разбереш с магазина да ги върнеш, ако не си паснат.

Моята шкода също имаше 3 вида накладки и аз естествено взех грешните, но после си ги смених и нямах проблеми. Едните бяха по големи и обли а моите имаха някакви зъбчета като куки и като цяло бяха малко по малки от първия модел.

За жалост не мога да помогна по-вече.

Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

FS-III ли пише на спирачния апарат ? направо виж и кажи кой от двата е https://www.drive2.ru/l/2029914/

Да колега FS III пише, първи е.

За жалост пак излизат тези всичките видове и като накладки и като дискове.

Варианта е или на място като ги свалят да ги видят или да се разбереш с магазина да ги върнеш, ако не си паснат.

Моята шкода също имаше 3 вида накладки и аз естествено взех грешните, но после си ги смених и нямах проблеми. Едните бяха по големи и обли а моите имаха някакви зъбчета като куки и като цяло бяха малко по малки от първия модел.

За жалост не мога да помогна по-вече.

Успех.

Благодаря за информацията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дискове 1К0615301 AC 280x22 5/112 ,накладки 1К0698151А и 1К0698151F излизат различни в етка а в каталог на textar не вади различни номера според него са еднакви

Редактирано от skodafen
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, наскоро си смених задните дискове и накладки, намерих PR номера(1KF) за тях.Сега реших да си сменя и предните, но никъде не мога да намеря PR номер за предни дискове.На листчето отзад няма информация.Ако някой може да ме насочи по какъв начин да намеря тази информация, ще съм му много благодарен.

Под листчето отзад вероятно имаш предвид табелката на пода на багажника. Сред масива от кодове върху тази табелка вероятно се крие информацията, която те интересува. Може да си я снимаш тази табелка (при мен тя е нещо като хартиена лепенка вляво на пода на багажника под стелката) и след това с нея пред компютъра да провериш кой от кодовете съвпада с някой от кодовете с описание "disc brakes, front" от VAG option codes списъка, който може да намериш тук:

http://vag-codes.info/files/options/vag-option-codes.pdf

Надявам се да има точна информация в него за твоя модел Шкода.

Редактирано от Peter_CLX
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.