Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Спортно окачване

nZero

Recommended Posts

Здравейте колеги, подариха ми едно окачване свалено от голф 4-ка. Замислям се дали да не го сложа на моето Mk1, има ли някой който е на спортно окачване, да изкаже едно мнение, че до сега не съм карал с толкова ниско окачване кола и представа си нямам, някой се оплакват че много друса, да та видим. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То че ще друса спор няма - караш колата във Враца все пак :) Иначе платформата на октавията и голфа е сходна. Само имай предвид, че нашите картери са ниски и ако свалиш колата с това окачване (не знам с какви гуми си в момента) може и да набереш един чувал с ядове в багажника на няколко места из града.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То че ще друса спор няма - караш колата във Враца все пак :) Иначе платформата на октавията и голфа е сходна. Само имай предвид, че нашите картери са ниски и ако свалиш колата с това окачване (не знам с какви гуми си в момента) може и да набереш един чувал с ядове в багажника на няколко места из гр19

195/65  15ки съм, предполагам че не е толко зле. Може тая седмица да си поиграем да го сложим :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои повдигат предните, други свалят, въпрос на личен избор. Не е лошо да помислиш за метална кора под мотора. Клиренса е много малък и като го свалите още .....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Враца,района и спортно окачване...

Помисли си пак.

Тия дни минах по околовърстното ви.

Ужас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.