Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, понеже днес взех на жената Нисан Микра 2007г. и каското и е в Евро Инс къде най близко около овча купел имат офис ЕвроИнс за снимане че никъде работно време немога намеря :) мерси предварително.

Публикувано

Колега, за предварително заснемане ли говориш или за завеждане на щета? Иначе най-близо до ОК мисля е на бул. Пушкин. Другия пак сравнително близо е на бул. Дойран над Пощенска банка. Служителките са едни мили бабо-лели.

Щети - Летището в централата на холдинга или на Военна рампа.

Стискам ти палци да нямаш проблеми с тия бастуни.

Публикувано

не само да се снима на ново защото има промяна на собственика и е задължителн, новият собственик да иде да я снимат пак.

Публикувано

Аз преди 3дни прехвърлях кола в кат и после само направиха анекс към застраховките.Казаха,че не е нужно да се снима.

Публикувано

тези от евоинс искат да снимат

Публикувано

Има компании, които НЕ искат заснемане след анекс, но има и такива, които ИСКАТ. Евро Инс искат.

http://www.euroins.bg/sofia-332.html

Това е инфо от сайта им, дано ти свърши работа.

Публикувано

мерси много. ходих там където правиха анекса от там ме препратиха на друго място че неможели да я снимат в този офис... абе сички са едни :) но свършихме работа.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.