Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Ами хайде де. Наскоро колега си взе Блек бей, добре изглежда, но малко безличен ми идва. При рейнджъра не би трябвало да има такъв проблем. 

• Одобрявам 1
  • Отговори 2.7k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• Pijomir

811

• Stucata

696

• niki

375

• Боре

236

Публикувано
На 12.04.2026 г. at 6:03, niki написа:

Ами хайде де. Наскоро колега си взе Блек бей, добре изглежда, но малко безличен ми идва. При рейнджъра не би трябвало да има такъв проблем. 

Утре. ;) 

Публикувано
На 12.04.2026 г. at 6:03, niki написа:

Ами хайде де. 

Туй то. Готин е. 

IMG20260414132006.jpg

• Одобрявам 3
Публикувано

Мдам, не прилича на Ролекс уонаби. Има ли веригата? 

ПП Продадох още един Фортис със светлия цифер, а и поредния Хелм Вануату. Имам и една нова придобивка. Certina DS Super PH1000m с тюркоазения цифер STC версията. Жесток часовник, а за парите за които го взех е подарък направо. 

IMG_20260319_094030.jpg

• Одобрявам 1
Публикувано
Преди 3 часа, niki написа:

Мдам, не прилича на Ролекс уонаби. Има ли веригата? 

Да, на верига е. Ще я сложа по някое време, но го взех със свалена и реших, че ще си го понося на каишки. И без това имам 7-8. Тази зелената му стои много добре също. 

IMG20260414143032.jpg

Публикувано

Не е за каишка този часовник. Голяма дупка се образува между каишката и касата. 

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.