Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

До " @Mishelle " - Плътно до ТЕБ и няма да мърдам!

Публикувано

Ице, явно с Миро ще сме от едната страна на пейката, а ти от другата. Ако не донесеш латерната, смятай какъв полет те очаква при внезапно и неволно рязко ставане на двама ни с Миро :P

Публикувано

Тая пейка трябва да е от въглеродна стомана, братче!

Публикувано

Гледайте аз да не седна на мястото на Ицо, че след кратък полет и двамата ще се приземите на нещо.....

Публикувано

А си мислех, че аз съм дебел ...

Така като ви чета, излиза че съм в далеч по-ниска категория ! Направо "перо" !

Да не говорим, че оставяте впечатление на весела хомо-дружинка, състояща се от пухкави джендъри - полети, приземявания...

Мисля да пропусна срещата ! Освен ако до утре, рЕзко не премина и аз, на "другия" бряг !!! 

Публикувано
преди 20 минути, ID A написа:

Гледайте аз да не седна на мястото на Ицо, че след кратък полет и двамата ще се приземите на нещо.....

Поне ще е на меко

Публикувано

А, тука двама за какво си мислели? И двамата ви искам пред мен, за да ви държа под око ?

Публикувано
преди 24 минути, Боре написа:

Мисля да пропусна срещата ! Освен ако до утре, рЕзко не премина и аз, на "другия" бряг !!! 

Значи внимавай какво ще сънуваш довечера :D 

Публикувано

Сериозно съм притеснен... в какво се превърна тоя клуб... аз ще си слушам хазарта (докъто не са го национализирали и него) с Жоро в Супърба!!!

Публикувано

Силно подозирам, че ако се опиташ да пуснеш такава музика в колата на Жоро, ще бъдеш анатемосан

Публикувано
Преди 5 часа, malkiq написа:

Сериозно съм притеснен... в какво се превърна тоя клуб... аз ще си слушам хазарта (докъто не са го национализирали и него) с Жоро в Супърба!!!

Аз също съм притеснен.

Малкия и интерес към новите Шкоди. Аз пък слушам Хазарта...Латерни ще се носят...

Смятах да идвам със 120ката, но ще дойда със Супърба. Ще уважа Коцето.

Публикувано
Преди 5 часа, Izolini написа:

Силно подозирам, че ако се опиташ да пуснеш такава музика в колата на Жоро, ще бъдеш анатемосан

Може, но не повече от 2 мин. Айде от мен да мине 3 мин. На Хазарта са му толкова дълги песните. Т.е. една песен. То не е и песен. Некво говорене там. :)

Лек път на всички, пътуващи към Пловдив.

Публикувано

Жорка вади 120 ката, аз ще си тананикам хазарта на ум!!!

Публикувано
Преди 1 час, joro-120L написа:

Латерни ще се носят...

Имах предвид "крик латерна" за голЕм товар.

Публикувано

Знам, знам Ице. Не е онази музикалната латерна. 1985г. съм вдигал ЗиЛове с нея в казармата.

Така, че за трима - четирима по сто и два трийсе кила не е проблем. Ше ги отнесе.

Публикувано

Благодаря на всички от Шкода клуб България , без Вас нямаше да мога да дойда! ;) Надявам се , докато пътувате, някъде към Пазарджик да ви свърши течността за чистачки ... :P

Публикувано

На Фелицията не и свети средния и десния стоп!

Публикувано

Линк към галерия със снимки от срещата:

Публикувано

Много сте ми сладки идиоти, но не успях да дойда. И то резила е , че чак след два се прибрах в града, а не исках да се явявам и с кола в кал, че да не ме бие контингента. :)

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.