Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ремап на двигател и кутия DSG/6 speed

Boyan.V

Recommended Posts

Здравейте колеги, 

От 2 години съм горд собственик на Skoda Octavia VRS 2.0 TDI 170/DSG 2008, в която се влюбих от пръв поглед :D

Обмислям опцията за ремап на двигател и кутия в сервиз Full throttle - Пловдив.

Бихте ли споделили мнения и съвети - за или против сте за подобен тунинг.

Благодаря ви20200502_232044.thumb.jpg.83b1ed5d814e4a2668b54e6694d38e01.jpg предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До @Boyan.V - За Двигателя съм много "За". За "6DSG"-то обаче, имам много неяснотии и не смея да изказвам мнение. За Двигателя - има Хора, които могат да обяснят подробности. Но аз за "6DSG" не съм намерил :( А смея да твърдя, че съм търсил..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, колега.

Моята кола (а и на много други хора от форума) е правена от image.png.c4a2393178f076e7b2dc6c5b2671a7d1.png

В повечето случаи големите сервизи слагат готов софтуер по типа на двигателя и скоростната кутия, докато  @Pepino взима под внимание състоянието на автомобила, съпоставя го с желанията на клиента и чак тогава прави своята "магия".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ви благодаря!

Ще се радвам да пише и някой, който е пипал двигателя и кутията, за да каже дали си заслужава и дали има проблеми, възникнали в последствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.