Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Купувам алуминиеви джанти 5х100 за Фабия 1, който да ме хванат с дизайн някак си. Искам , като ги видя , да ми харесат . Търся 16 ки , минимум 7J, хубаво е да са от София, но не е задължително.

Сашо , 0887507369

Публикувано

Съвсем скоро, ще продавам оригинални джанти от Октавия 1 РС с гуми Вредещайн Спортрак 5 (2 на един сезон и 2 на два). Ако имаш интерес, може да ми пишеш.

Не съм сигурен това 16 или 17 са, но изглеждат така:

46f9127cc89ad7c1a9943f57bc86d11b.jpg

Публикувано

Цена ?

Публикувано

620лв

Публикувано

много са ми, търся си нещо до 300-400лв.

Публикувано

Може и само джантите за 400лв.

Публикувано (Редактирано)

Имам някакъв интерес. Изчакай ме до Сряда, да видя тогава какво ще стане.

Редактирано от maxrpm
Публикувано

Не бързам.

Публикувано

Купувам ги, звънни утре 0887507369 , да се уговорим да ти дам парите и да се разберем кога ще имаш свободно време да свалиш гумите, преди да съм изхарчил всичко живо. След обяд ще ходя да ме измъчват с машинка и черно мастило, та ако не вдигна, ще ти звънна, но трябва да е утре...

Публикувано

темата е за ключ.

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.