Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Простотията българска или тема за чесане на пръсти.

The Best Forman

Recommended Posts

преди 8 минути, joro-120L написа:

Що не налагат санкции.

Защото нищо не внасят от там. Т.е. и да наложиш санкции пак ще си е само "църкане", както вече писА един колега :D 

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1.6k
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PRR

277

• tuningmania

190

• The Best Forman

180

• Izolini

170

преди 4 минути, PRR написа:

Защото нищо не внасят от там. Т.е. и да наложиш санкции пак ще си е само "църкане", както вече писА един колега :D 

Като при дядя Вова. Пинчерите от ЕС само джафкат около него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, joro-120L написа:

Като при дядя Вова. Пинчерите от ЕС само джафкат около него.

Пак се опитваш да ме върнеш към затворената тема ;)

Но за джавкането съм съгласен :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PRR написа:

Пак се опитваш да ме върнеш към затворената тема ;)

Не, правя аналогия. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе, казах аз - Тръмп е бизнесмен, по-евреин от самите евреи - с тях ще се спазари.

И с Путин също. Руснакът не е глупав, а и е в силата си, а Тръмп няма личен интерес ( за разлика от изкуфелият дедо Байдън) в Украйна, така че очаквам да сключат взаимоизгодна сделка.

А Украйна да го духа.

• Несъгласие 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кубинската криза има и първо действие. Първо американците разполагат ядрени глави в Турция. Руснаците като отговор разполагат в Куба. Нататък историята е ясна. Тази история масово се представя като руска провокация, но това не е точно така. 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, joro-120L написа:

не налагат санкции.

Ти бии посмял да наложиш санкции на банкера си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Logrus написа:

Бе, казах аз - Тръмп е бизнесмен, по-евреин от самите евреи - с тях ще се спазари.

И с Путин също. Руснакът не е глупав, а и е в силата си, а Тръмп няма личен интерес ( за разлика от изкуфелият дедо Байдън) в Украйна, така че очаквам да сключат взаимоизгодна сделка.

А Украйна да го духа.

Има, има! Питай Мъск защо смени лагера от Байдън на Тръмп. Вкарай в разговора и думичката "литий"...

Едит: Вече не шофирам и мога да пиша спокойно:

Може да се каже, че интересите на Мъск са на "тази територия". А в коя страна ще е територията? Която даде правата за разработване. Че и китайците са започнали да се ослушват от къде/как ще могат да го докопат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Izolini написа:

Ти бии посмял да наложиш санкции на банкера си?

Сякаш малоумниците от ЕС не знаеха, че със санкциите срещу Русия ще се самоунищожат. Ама са на къса каишка от САЩ. А САЩ си търгуват с Русия.

преди 17 минути, Izolini написа:

Има, има! Питай Мъск защо смени лагера от Байдън на Тръмп. Вкарай в разговора и думичката "литий"...

Само че, литият вече е при, или е съвсем близо до Путин. Така, че това за Украйна остава в сила.;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.