Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Възможно ли е монтаж на халогенни и дневни светлини на фабия 2 2012 без никаква инсталация за тях

malcho_8010

Recommended Posts

Здравейте,новак съм с шкода от скоро и ме интересува дали ще стане операцията от нулата до светването на халогените и дневните светлини и какви работи трябва да търся(фаровете за бронята ги имам).

А ако има и човек дето го прави това още по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно е възможно , до колко е оправдано (чисто финансово) нямам идея .. трябва ти инсталация (от-до) , ключ за фарове с положение за фарове за мъгла , разправия по инсталиране на жици , която не е малка. Ако не държиш на "оригиналния вид" най-лесно е да си пуснеш управляващ плюс от положението "светлина за мъгла" (задна) и с едно реле в коша и малко жици ще си ги подкараш да работят.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще споделя, при мен на Фабия 2 преди фейса, как съм си го направил. Фаровете на бронята, маса някъде от шасито (от болта на рамката на радиатора при мен), + вкаран в купето от където влизат и други кабели. Сложил съм си цк ключе, което монтирах под основния ключ за фаровете, като изрязах дискретно пластмасата. + който е вкаран си го вързах към кабела на ключа, на който има ток само при подаване на контакт.

При мен цк ключето е с 3 позиции - 1 0 2. Фарчетата са 2 режима на светене - 30% и 100%. Предполагам че при Фейслифтовата Фабия също трябва да имаш два +, един за дневните и един за халогените.

Поздрави! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, BlackSpot написа:

Аз ще споделя, при мен на Фабия 2 преди фейса, как съм си го направил. Фаровете на бронята, маса някъде от шасито (от болта на рамката на радиатора при мен), + вкаран в купето от където влизат и други кабели. Сложил съм си цк ключе, което монтирах под основния ключ за фаровете, като изрязах дискретно пластмасата. + който е вкаран си го вързах към кабела на ключа, на който има ток само при подаване на контакт.

При мен цк ключето е с 3 позиции - 1 0 2. Фарчетата са 2 режима на светене - 30% и 100%. Предполагам че при Фейслифтовата Фабия също трябва да имаш два +, един за дневните и един за халогените.

Поздрави! :)

Да два са но искам да го направя като заводските 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, malcho_8010 написа:

... искам да го направя като заводските 

Предвид , че окабеляването е бандажирано в сноповете в коша и под таблото , играчката ще е грандиозна .. аз лично те съветвам да си вземеш един ключ за фарове и от него да дръпнеш управляващ плюс до кутията над акумулатора и от там през реле/та да си захраниш фаровете с допълнителна инсталация както го е направил Мони (BlackSpot)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех значи с начинанието. Успях да намеря някакво инфо, дано да ти е полезно, но не съм се вчитал детайлно в него, да знаеш:

Link 1

Link 2

Поздрави ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 14 часа, BlackSpot написа:

Успех значи с начинанието. Успях да намеря някакво инфо, дано да ти е полезно, но не съм се вчитал детайлно в него, да знаеш:

Link 1

Link 2

Поздрави ?

Мерси много

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.