Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смяна ключа на фаровете

malcho_8010

Recommended Posts

Здравейте,някои слагал ли е ключ с положение  AUTO ?

Идеята ми е да ползвам функцията за дневните фарове вградени до халогена).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

На положение ауто, при условие, че имаш датчик за светлина на предното стъкло, пуска фаровете когато стане тъмно, поне при мен е така. Не стават за дневни светлини целодневно.

Щях да гледам дали няма настройки през ВАГКОМ за постоянно включени, но така и не ми е останало време.

При мен си седи ключа на къси, деактивирал съм функциите - Coming, Leaving home, за да не светят като загася двигателя и си карам така вече повече от година, не съм имал проблем - на контакт пали фаровете, като загасиш колата, гаси фаровете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, deaglee написа:

Здравей,

На положение ауто, при условие, че имаш датчик за светлина на предното стъкло, пуска фаровете когато стане тъмно, поне при мен е така. Не стават за дневни светлини целодневно.

Щях да гледам дали няма настройки през ВАГКОМ за постоянно включени, но така и не ми е останало време.

При мен си седи ключа на къси, деактивирал съм функциите - Coming, Leaving home, за да не светят като загася двигателя и си карам така вече повече от година, не съм имал проблем - на контакт пали фаровете, като загасиш колата, гаси 

Нямам датчик но обмислям да сложа в таблото за да лъже че е тъмно и да пуска дневните,това ми е идеята.

Извинявам се че не съм обяснил точно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.