Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Загуби мощност

Каров

Recommended Posts

Колеги помагайте. Днес в движение ми светна чека. ИЗПИСА"ABGARS WERKSTATT" и изгуби мощност. Колата е 1.9/100. Моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да помогне. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах загуба на мощност, но моята е дизел и при мен се оказа актуатор на турбото.

Ако твоята е бензин- прочети това

https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=5&t=200726

Надявам се да ти помогне :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, vladkant написа:

Имах загуба на мощност, но моята е дизел и при мен се оказа актуатор на турбото.

Ако твоята е бензин- прочети това

https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=5&t=200726

Надявам се да ти помогне :)

Дизел е и моята колега и моята

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Каров при мен се оказа изгнил актуатор на турбото, цялата ламаринена обвивка беше изпаднала от ръжда и му се виждаха вътрешностите. Губеше мощност, гася- паля и все едно нищо, до следващото натискане на газта до към 2500 3 хил оборота се държеше, после заглъхваше. Случи ми се на излизане от София, на магистрала Люлин. 

Актуатора може да се види и при отворен капак, без да я вдигаш на крик. Смяна с нов и реглаж и колата тръгна.

От мен, само такава насока мога да дам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, vladkant написа:

@Каров при мен се оказа изгнил актуатор на турбото, цялата ламаринена обвивка беше изпаднала от ръжда и му се виждаха вътрешностите. Губеше мощност, гася- паля и все едно нищо, до следващото натискане на газта до към 2500 3 хил оборота се държеше, после заглъхваше. Случи ми се на излизане от София, на магистрала Люлин. 

Актуатора може да се види и при отворен капак, без да я вдигаш на крик. Смяна с нов и реглаж и колата тръгна.

От мен, само такава насока мога да дам :)

Благодаря колега ще го погледна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.