Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Инсталиране на USB порт на оригиналния плейър Dance?

mark_933

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Искам да попитам някой от вас инсталирал ли си е USB порт на оригиналния плейър Dance. Търсих варианти, но единствения който намерих е с Yatour. Някакви други алтернативи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във фейсбук има една група "Шкода собственици България". Там точно преди малко четох за някаква джаджа, но не Yatour. Може да хвърлиш едно око дето се вика. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 15 часа, zloQQ написа:

Във фейсбук има една група "Шкода собственици България". Там точно преди малко четох за някаква джаджа, но не Yatour. Може да хвърлиш едно око дето се вика. Успех!

Здравей колега,

Да, в групата съм. Видях публикацията. Оказа се, че моя плейър е с единичен дин (без чейнджър). За да заработи yatour или другото устройство за което говорите, ще трябва да купя същия плейър, но с двоен дин (с букса за чейнджър). Не ми се дават 80-100 лева за такъв плейър + 35 лева за дигиталния чейнджър (от алито). В България е с 20 лева отгоре. Yatour е около 100 лева (отново в алито). Ще си карам както досега с MP3 дискове :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , толква ли е важна автентичността по отношение на медията ?

За под 200 лв. може да си вземеш един дин плейер с блутут , SD , USB.

В зависимост от параметрите на медията (процесор , памет , размер) може да се включиш в рамките 500-800 лв. и вече имаш всичко .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, The Best Forman написа:

Колега , толква ли е важна автентичността по отношение на медията ?

За под 200 лв. може да си вземеш един дин плейер с блутут , SD , USB.

В зависимост от параметрите на медията (процесор , памет , размер) може да се включиш в рамките 500-800 лв. и вече имаш всичко .

Не съм фен на афтърмаркет плейърите. Единствения вариант е да е с двоен дин (иначе остава разстояние и трябва да се взима адаптер). Китайските медии изобщо не искам да ги коментирам. Никога не бих сложил нещо подобно в колата. Android-ските боклуци който зареждат 20 секунди след като се включат :Д.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@mark_933, позволи ми да не се съглася с теб. Аз бях с RNS510 или т. нар. Columbus на Октавия 2 (който става и на Фабия 2, където виждам е темата). И си бях доволен! Аз също обичам фабричните глезотийки и ги предпочитам пред алтернативите. Навигира ме, свири си, провеждам си разговори с ВТ, даже DVD прожектираше. Масово обаче, почваха да дават дефекти след 8-10 години употреба. Освен т'ва, техника, произведена 2010 г. и мислена преди т'ва още - ами...морално остаряла си е, както и да го погледнем. Нито тъч-а, нито процесора или екрана са на ниво в сравнение с днешните, читави медии! Три години си карах с оригиналната медия, но реших да я сменя преди да даде дефект и да набивам още кинти за оправяне преди да я пусна на пазара. Продадох я и веднага отидох да взема една китайска Андроид медия за същите пари. Жорката от клуба му е странична дейност оборудването на автомобили с афтърмаркет медии, камери и други джаджи и понеже има доста доволни колеги не само от форума, а и с всякакви други марки автомобили - директно му оставих парите, за да ми поръча медия, защото все пак, не е магазин, а му е хоби и нямаше налична в момента. Ми...доста по-добра медия имам в момента. И като звук и като функции! Общо взето, медията е с характеристиките на доста приличен андроид телефон. Задна камера, активни линии на движение. Предна камера (не съм я монтирал още де), различни навигации, интернет радиа, телевизии, възможност за наблюдение параметрите на автомобила в реално време...абе доста функции. Скоро мисля и монитор на задните седалки да вържа, за забавление на пътуващите отзад. Да оставим, че с един бутон мога гласово да си говоря със "смарт хоум" изградената система вкъщи, ама т'ва си е вече от моята глава, хахаха. Целта ми не е да правя реклама на Жорката! Той има достатъчно работа. Просто исках да кажа, че има медии, които изобщо не са от типа, който зарежда 1 минута и лагва при всяка команда. Да, парите не са малко, но както писах, хардуера е същият, като на един приличен смартфон. А, че има медии за 200 лева дето са си еб@ли мамата - доста са! Хората се лъжат от ниската цена и същият външен вид, и после има рев по форумите и фейса, че са боклуци и не стават за нищо!

Ако случайно решиш да ръснеш една не малка сума доларес за читава медия - свиркай да разгледаш моята преди да монтираш на Фабията. Може пък да ти хареса. Но и няма гаранция, че ще ти допадне. Най-малкото, може да видиш и тестваш дето се вика, от първа ръка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.