Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смяна табло (километраж - скоростомер)

HuKu4a

Recommended Posts

Преди няколко дена половината уреди (лампички) при подаване на контакт не светват. Всички стрелки също отказаха да работят. Случва се от време на време да зацепят и всичко да си е както трябва, но много рядко и то за кратко. Намерил съм друг километраж от същия модел автомобил. Смяната лесно, но самото синхронизиране на ключовете с новия километраж как става. Казаха ми, че трябват кодове на ключовете. Има ли от къде да се намерят тези кодове. Примерно за Октавия 1, 98г, 90 кс., да има набор от кодове (50бр), които да стават, или всеки ключ си е идентичен към имобилайзера на дадения автоНобил. Разгледах по форума, видях че има и хора, които се занимават с това нещо (поправка на старото табло), но са все далече. Ако има и други решения на проблема ще съм благодарен.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не сложно ремонта на таблото се състои в прзапояване на няколко елемента ,ако решиш да го сменяш нямаш гаранция,че това което вземеш колко ще работи иначе почти всеки който разполага със софтур и кабел може да обучи ключовте 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм за това, че в смененото няма гаранция, и затова мислех да оправя старото за резервно, но сега след този клип наистина не изглежда сложно. Ти обаче споменаваш няколко елемента за презапояване, а този пич на клипа пипа само един. При мен проблема е, че стрелките не отлепват и при подаване на контакт светват само акумулаторче, подгрев и еърбег. Та въпроса ми е дали ще бъде достатъчно само там да пипам, или още някъде? След това гледам, че прави нещо като допълнителни настройки, при мен ще бъде ли необходимо? И най - важното, ако не успея да го запоя правилно, може ли да стане още по - зле и накрая да не успея да си пална колата? :)

Благодаря за клипа и инфото дотук все пак ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.