Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

DVD

bokatta

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Някой от вас да има в колата на тавана пред задните седалки DVD player. Та въпроса ми е че не мога да го подкарам коректно, тръгва за около 4-5 сек. и спира. Мога да кача видео утре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т'ва ще стане автърмаркет. По-скоро, питай в някой сервиз за аудио-видео за автомобили

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, имаш ли нещо в предвид като конкретен сервиз. Аз не се сещам за подобен такъв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих пробвал дори в сервиз за ТВ/видео. Ако те не могат или не разбират, вероятно биха могли да те насочат на къде да идеш. А иначе, за конкретен и специализиран сервиз, нямам идея. Евентуално, @JORDITO може да има инфо за такова място, но не съм сигурен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.