Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Мнение за конкретна обява Фабия

Klimfilt

Recommended Posts

Здравейте колеги,
От известно време търсих кола за дядото и бабата, та една обява ми хвана окото. Питането ми е дали някой я е гледал, има ли представа от конкретно тази Фабия ? И най-вече къде в Стара Загора може да ме насочите за евентуален преглед по колата в събота? Пътувам от София и имам набелязани и други бройки, но тази ще гледам първо. Та ако може да споделите мнение и впечатления, защото от Шкода аз не отбирам грам, а искам най-вече да е здрава, защото все пак роднини ще се возят. Ето и конкретната обява: 

ЦЪК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , позволих си да редактирам линка , защото не можеше да се ползва .. дано съм уцелил обявата .

Конкретната кола изглежда много свежа , мотора е сравнително здрав , търпи газ . Единствения недостатък е цвета , но това се преживява с по-често миене :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 27.09.2021 г. at 15:37, The Best Forman написа:

Колега , позволих си да редактирам линка , защото не можеше да се ползва .. дано съм уцелил обявата .

Конкретната кола изглежда много свежа , мотора е сравнително здрав , търпи газ . Единствения недостатък е цвета , но това се преживява с по-често миене :)

Или някой вече е отнесъл Снежанка /наистина беше свежа количка/, или след компетентната Ви намеса, линкът сочи към обява, която "Не съществува" :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Боре написа:

Или някой вече е отнесъл Снежанка /наистина беше свежа количка/, или след компетентната Ви намеса, линкът сочи към обява, която "Не съществува" :D

Линка отваряше обява ... мисля че по- вероятно е колата да е вече да е  купена .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.