Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Интересно ми е какво мога да пипна по окачването, вече е на 190к км, няма омасления по амовете, няма нещо развалено по ходовата част, за сега. Гледах по ВИН на моята заводско е с комплект лоши пътища и 4х4 излиза с по-високи амортесиори и пружини от нормално 4х4 заради този комплект лоши пътища (по код излиза с тези на скаут). Харесва ми меката возия и височината, но бих жертвал малко и от двете за по-добра стабилност на пътя. Дали само с пружини и по-дебели стабилизиращи щанги ще усетя подобрени в стабилността или трябва и амове да сменям? Като ги гледах коиловъри трябва да се сложат, а те малко ме притесняват за комфорта. Събирам мнения, ако има колеги с опит ще се радвам да пишат.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.