Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ремонт на пожълтели LED DRL ленти Октавия 3 с ксенонови фарове

venll

Recommended Posts

Преди 9 часа, b3lq7a написа:

В менюто на последните Шкоди винаги съм имал опция да спирам дневните светлини… 

Имаш предвид от медията ли? Уж рових донякъде из настройките, но не съм открил такава опция.

Само да поясня пак, не става дума за напълно изключване, а изключване само при включени габарити/къси/дълги светлини. При изключени фарове, дневните трябва да работят, но смятам да редуцирам малко процентите.

Преди 10 часа, Penata написа:

Ако ги сложи на 0% няма да има дневни фарове. Трябва да ползва ксеноните.

Интересно. Нали това е настройката за силата на светене в режим включени фарове. Странно защо влияе и на режим изключени фарове. Ако намеря време ще закача кабела и ще се разровя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 16 часа, Penata написа:

Ако ги сложи на 0% няма да има дневни фарове. Трябва да ползва ксеноните.

Няма логика. Настройките за сила на светене на LED лентите са отделни за дневни и за габаритни светлини. Пробвал ли си да сложиш 0% в режим габаритни светлини и това да се е отразило негативно в режим дневни? Интересно ми е. Нямам време да си играя с VCDS в момента, но при първа възможност бих пробвал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проверих какво съм сътворил преди  половин година:

- позиция "габарити" светят само миглите

- позиция "0" като дневни светят фаровете за мъгла( без мигли, без лед ленти)

- позиция "Фараве" си свети ксенона и миглите

Помня, че като го свалих на 0% ми наби грешка за изгоряла светлина и просто ги изключих с опцията "not active"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти. Когато имам възможност ще си поиграя с VCDS-а, че ми е странно. Освен ако от VAG не следват някаква нелогична логика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.