Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Сваляне на Скоростна кутия

Ppetrow02

Recommended Posts

Здравейте колеги съединителя ми отказа и на която скорост да съм включил при натиснат съединител колата не реагира все едно не съм натиснал съединителя, явно притискателя ми е заминал с демфера. Как се сваля скоростната кутия и какви инструменти ще ми трябват трудно ли се сменя съединител??? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли съпътстващи шумове?

Питам , защото може и каре да е счупено .. тогава се чува характерно хрупане от карето .. инак не е много лесна смяната ако ще я правиш сам на паркинга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Ppetrow02 написа:

на която скорост да съм включил при натиснат съединител колата не реагира все едно не съм натиснал съединителя, явно притискателя ми е заминал с демфера.

Как включваш тогава и защо мислиш, че съединителя е заминал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, joro-120L написа:

Как включваш тогава и защо мислиш, че съединителя е заминал.

Стартера не искаше да завърти и реших да я бутна и колата не можа да запали и след това отново реших да я бутна при натиснат съединител на 2 ра колата все едно съм с пуснат съединител и предърпва, трудно влизат все едно съединителя не реагира. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, ти беше човека с проблемния стартер. Първите 12 теми в този раздел са твои. И вземи напиши едно смислено обяснение. Няма да гадая какво е искал да каже главния герой. Един стартер не можеш да свалиш, питаш за скорости. Всъщност, преди да се хвърляш на съединителя, провери изправността на привода му. Главен и работен цилиндър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)
Преди 6 часа, joro-120L написа:

Значи, ти беше човека с проблемния стартер. Първите 12 теми в този раздел са твои. И вземи напиши едно смислено обяснение. Няма да гадая какво е искал да каже главния герой. Един стартер не можеш да свалиш, питаш за скорости. Всъщност, преди да се хвърляш на съединителя, провери изправността на привода му. Главен и работен цилиндър.

Не виждам проблеми, че съм качил 12 теми нали за това е форум. Какво общо има стартера с това което питам? Питам как се сваля.. 

Редактирано от Ppetrow02
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, Ppetrow02 написа:

Не виждам проблеми, че съм качил 12 теми нали за това е форум.

Проблемът е в мен, че съм забравил кой си. Очаквам отговор на този въпрос:

Преди 13 часа, joro-120L написа:

Всъщност, преди да се хвърляш на съединителя, провери изправността на привода му. Главен и работен цилиндър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.