Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Пуши много бял и син дим

Антон Георгиев

Recommended Posts

преди 47 минути, joro-120L написа:

Здравей,

Друго не ти ли каза майстора? Каква е причината? Как ще се отстрани? Цена на ремонта?

Жоре , туй да не е доктор и се изисква информирано съгласие , пък и обикновенно при старите коли все излиза и още нещо .. инак PD х3 и една инсталация плюс ново масло и пак е на пистата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като идеш в сервиз, поставят диагнозата и ти казват - проблема е еди къде си, трябва да се смени или направи това и това.....айде, да приемем, цената после.

Не е ли нормална такава комуникация?

Колегата е бил при майстора и не знае/знае какво го чака, ние ли да гадаем. Или ще се изпитваме тука.

Обратна връзка нещо? Нафта в картера се оказа и дайте цена. :) Да има и полза от темата за хора с подобен проблем. Това е и целта на писаното тук. Ние дето помагаме, няма значение. Лично мен слабо ме интересува развоя на събитията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майсторът със сигурност е казал цена за ремонта, но колегата може би тук търси отговор на въпроса реална ли е тази цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да каже какво ще му сменя/ремонтира. А цена може да даде човек, който има сервиз и е правил такива ремонти. Или е минал по този път и е бил клиент на сервиз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, joro-120L написа:

Здравей,

Друго не ти ли каза майстора? Каква е причината? Как ще се отстрани? Цена на ремонта?

Утре на обяд ще ми каже цена и от какво се е получило, само каза да се моля да е О-пръстен или няква гарнитурка. Иначе другия вариант е основен ремонт. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, Антон Георгиев написа:

Утре на обяд ще ми каже цена и от какво се е получило, само каза да се моля да е О-пръстен или няква гарнитурка. Иначе другия вариант е основен ремонт. 

ОК. Основен ремонт звучи много сериозно. Не мисля, че ще се стигне дотам.

Малка шегичка, няма да се сърдиш: ;)

при майстора

376522904_296270033153677_8702749047461762683_n.thumb.jpg.e2e7c35a6a2c188da2bc1ddb0afe4efd.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, одеве си взех колата от майстора оказа се гарнитури на дюзите гарнитура на нафтовата помпа от там вкарва нафта е картера. Прочистване на картера нова масло нов филтър гарнитури на дюзите гарнитура на нафтовата помпа стенд на дюзите + труд 250лв. Сега колата е перфектна. 

• Благодаря 3
  • Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.