Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Изкарване на категории С + Е


Димитър Димитров

Recommended Posts

Здравейте колеги.

Имам едно малко по-особено питане и реших да пиша тук.

Имам В категория от малко над 2 години вече и искам да изкарам С + Е. Въпросът ми е мога ли направо да запиша наведнъж С + Е или трябва първо да изкарам С категория, да мине една година и тогава да карам за Е категория, понеже прочетох по интернета много различни мнения по въпроса дали може или не може. Ще се радвам ако някой компетентен по въпроса сподели мнение.

Блаодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

Чак компетентен не съм, но е логично първо да се научиш да караш камион. Няма кой да те пусне веднага и с ремарке.

Така че, Стаж с категория С не по-малко от година.

Провери на място дали ще искат реално да си работил на камион, а не да ти отлежава С-то една година.

  • Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Категория “СЕ” позволява управление на състав от пътни превозни средства с теглещо моторно превозно средство от категория “С” и ремарке с допустима маса над 750 кг.

 

За да започнете курса, се изискват навършени 21 години и една година след завършен курс за категория “C”.

  • Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.