Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Formula 1 - 2024

Recommended Posts

Преди 2 часа, PRR написа:

но некадърните коментатори по Диема се сетиха единствено за "връщане на жеста" е добре да се погледнат точките на Сайнц и Пиастри за да се сети човек защо му подари и първото място ;) Ама то трябва и акъл де.

Не мога да разбера защо още си причиняваш мъката да гледаш Формула 1 с коментар на български?

Аз преди 2 години минах на Sky sports и първоначално бях доволен, после им свикнах на английския и ми взривиха нервите и те - "in this particular moment" - та почнах да го гледам на испански. Когато науча испански (учил съм го в гимназията и малката сега го учи и трябва да си го припомням извънредно) ще мина на френски канали. Ако взема да науча и френски по слух (че сега ми е само на език 😛) минавам на китайски!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами защото, за разлика от Сашко :D, българския ми е по-добър от останалите езици :P

Сега сериозно. Проблема не е в езика, а в техническата неграмотност на тия индивиди. На екрана му пише Сайнц, то коментира Льоклер. Пълни палячовци.

Обратно на темата. В квалификацията лекето пак показа, че кара .. и пак показа, че е леке! Долна к...ска постъпка спрямо Ръсел. Естествено от маФИЯ пак си затвориха очите, въпреки опасността и нанесените щети по колата на Ръсел. И, понеже ще има коментар "А колко пък толкова са щетите?" - ами като за 55 милисекунди ... и гуми минали през прахта. Та - леке е и леке ще си остане. Рядко противен ми е и все по-противен ми става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аха да го гледам и ми се срина интернета. Сега чакам да излезе в Race Replay. Яд ме е мамка му 🤬

Edit - Хоп, излезе. Ше коментирам след час и нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, PRR написа:

Обратно на темата. В квалификацията лекето пак показа, че кара .. и пак показа, че е леке! Долна к...ска постъпка спрямо Ръсел. Естествено от маФИЯ пак си затвориха очите, въпреки опасността и нанесените щети по колата на Ръсел. И, понеже ще има коментар "А колко пък толкова са щетите?" - ами като за 55 милисекунди ... и гуми минали през прахта. Та - леке е и леке ще си остане. Рядко противен ми е и все по-противен ми става.

Това от страна на лекето беше отвратително! Ако беше някой друг, примерно Сайнц, Алонсо, Магнусен или дори ако ролите се разменят, т.е. Ръсел да постъпи така спрямо лекето щеше да има разследване, 5 сек. в бокса и т.н. Пълен нещастник. А Джордж, истински джентълмен на интервюто - "....and then Max pipped me, but...just taking the positives." И след това каза, че повече се притеснява дали не е повредил колата, въпреки, че интервюиращия го попита какво точно стана, като подробно анализира ситуацията.

Много тъпо наистина. Пълен нещастник! Надявам се поне по време на състезанието да няма малоумни изцепки.

На който му се гледа квалификацията на запис, аз я гледах на Overtakefans точка сом.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубавата новина е, че все пак го ошамариха. Лошата, че е само с едно място на старта, т.е. нищо! 

Що се отнася до състезанието - лекето си е леке и ще се пази, пак, с лакти. И, предвид, че вече няма какво да губи, пак ще супер агресивен и нагъл, ако се стигне до реална битка. Толкова тежък егоист и нахалник не помня във Ф1. Сена и Шумахер (и не само) бяха агресивни, минаваха границите, но такава наглост не съм виждал. И, понеже стана дума за Шумахер, да припомня, че му отнеха ВСИЧКИ точки за сезона заради една умишлена катастрофа. Лекето се опита да изхвърли противниците си не веднъж, а вече десетки пъти. Единствената разлика е, че, за разлика от Вилньов, сегашните съперници се пазеха. Та, моето лично и силно пристрастно мнение е, че това леке е крайно време да получи много по-сериозно наказание от това "мъмрене". 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ... лекето кара. Факт. Пак, в момента в който Норис го изравни, си показа рогата, но Норис, отново, имаше много да губи и малко да спечели и го остави. След това самия той се изложи брутално с това, че не "вдигна газта". Лично мнение - изключително безумна директива на маФИА, но е в правилата, т.е. наказанието на Норис си беше заслужено. С което на практика обезмисли целия си труд.

От цялата ситуация най-печеливш беше Лоьклер. Как го завъртя да стигне до това второ място не разбрах, но това беше далеч на възможностите на болида.

Иначе вторите пилоти просто показаха, че са втори. Перез се изложи като кифладжия. Колкото и пари да налива тати, все не стигат да покрият загубите на отбора. Това е факт. А Сайнц ... ами и той там. Е, една идея по-добре де. Но една атака не успя да подготви за 1/2 състезание.

маФИЯ продължават да правят глупост след глупост. Да, малко поизравниха подхода при наказанията и "богопомазания" почна да се усеща, но са толкова безумно мудни при взимането на решения за сейфти кар, че просто е трагедия. Това огледало го повториха 3 пъти преди Ботас да го размаже. Честно казано, чисто стратегически, не съм сигурен, дали и не го направи нарочно. Така, жертвайки се, даде шанс на другата кола. С това спекулирам де, но не е невъзможно.

Обобщението - поредното средно скучно състезание. Тия модерни писти с бързи завои и с права след такъв не предлагат кой-знае какви предпоставки за интересно състезание. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, PRR написа:

Ами ... лекето кара. Факт. Пак, в момента в който Норис го изравни, си показа рогата, но Норис, отново, имаше много да губи и малко да спечели и го остави. След това самия той се изложи брутално с това, че не "вдигна газта". Лично мнение - изключително безумна директива на маФИА, но е в правилата, т.е. наказанието на Норис си беше заслужено. С което на практика обезмисли целия си труд.

От цялата ситуация най-печеливш беше Лоьклер. Как го завъртя да стигне до това второ място не разбрах, но това беше далеч на възможностите на болида.

Иначе вторите пилоти просто показаха, че са втори. Перез се изложи като кифладжия. Колкото и пари да налива тати, все не стигат да покрият загубите на отбора. Това е факт. А Сайнц ... ами и той там. Е, една идея по-добре де. Но една атака не успя да подготви за 1/2 състезание.

маФИЯ продължават да правят глупост след глупост. Да, малко поизравниха подхода при наказанията и "богопомазания" почна да се усеща, но са толкова безумно мудни при взимането на решения за сейфти кар, че просто е трагедия. Това огледало го повториха 3 пъти преди Ботас да го размаже. Честно казано, чисто стратегически, не съм сигурен, дали и не го направи нарочно. Така, жертвайки се, даде шанс на другата кола. С това спекулирам де, но не е невъзможно.

Обобщението - поредното средно скучно състезание. Тия модерни писти с бързи завои и с права след такъв не предлагат кой-знае какви предпоставки за интересно състезание. 

В допълнение мога само да кажа евала на Жоу. Най-накрая точки за отбора. А и не се представиха никак зле Кик Заубер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, PRR написа:

Това огледало го повториха 3 пъти преди Ботас да го размаже. Честно казано, чисто стратегически, не съм сигурен, дали и не го направи нарочно. Така, жертвайки се, даде шанс на другата кола. С това спекулирам де, но не е невъзможно.

Според мен нарочно мина отгоре му. Три обиколки седе на пистата. А колата без огледало защо и позволяват да остане на пистата? Та той не види кой иде ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, то на лекето огледала не му трЕбАт :D (не можах да се сдържа).

Но, да, така е. Ако колата е технически неизправна (липсата на огледало май попада в тази графа) не е редно да остане на пистата. Отделно, че при наличие на отломки на пистата изобщо няма причина да се бави пускането на поне VSC за да се почисти. Да не говорим, че цялото мотане доведе то изкарването на реална кола за сигурност и обезмислянето на стратегиите на бая отбори. Ама - маФИА ...

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей сега изгледах клипа с минаването на Норис покрай "двойния жълт" флаг: ЦЪК Жълтото светва САМО ВЕДНЪЖ в рамките на 7 секунди, при това за под секунда и пилота има САМО ЕДИН шанс да го види! 

МаФИЯ са пълни палячовци!

Има ли някой НЕ съгласен с мен?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.