Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Мирко, ако решиш да сменяш и задния капак имам подарък за теб. Само ще трябва да си го напаснеш, монтираш и боядисаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Izolini написа:

Мирко, ако решиш да сменяш и задния капак имам подарък за теб. Само ще трябва да си го напаснеш, монтираш и боядисаш.

Аз подаръци не отказвам :) то и Жорката като слагаше камерата каза че е за смяна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те ти капак, твоя цвят, с чистачка и стъкло

Едит: ама е от британка, @C2H5OH да каже дали от там може да дойде нещо, дето не прилича на брюкселска дантела от ръжда. И има дупки за спойлер тип "пейка", а подаръка ти е от различен тип.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Izolini написа:

Едит: ама е от британка, @C2H5OH да каже дали от там може да дойде нещо, дето не прилича на брюкселска дантела от ръжда. И има дупки за спойлер тип "пейка", а подаръка ти е от различен тип.

Малко по-светъл е ,сега ще трябва да слагам лостче с задна чистачка и спойлер 🤣😂🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Izolini написа:

Нали ти ми обясняваше, че искаш капак с чистачка, мушморок такъв?!

А ти ми каза ,че няма смисъл 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Miri написа:

А ти ми каза ,че няма смисъл 😁

Бaх мааму колко съм бил убедителен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Izolini написа:

За да е британска дантела от ръжда, важно е да бъде британска марка и британско производство. Ако една от тези константи не е налична, няма условия за ръжда. Их ма как го написах начиииии. Се ено сам математик 😂😂😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.