Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Шкодичко

Recommended Posts

Мирко, ако решиш да сменяш и задния капак имам подарък за теб. Само ще трябва да си го напаснеш, монтираш и боядисаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Izolini написа:

Мирко, ако решиш да сменяш и задния капак имам подарък за теб. Само ще трябва да си го напаснеш, монтираш и боядисаш.

Аз подаръци не отказвам :) то и Жорката като слагаше камерата каза че е за смяна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те ти капак, твоя цвят, с чистачка и стъкло

Едит: ама е от британка, @C2H5OH да каже дали от там може да дойде нещо, дето не прилича на брюкселска дантела от ръжда. И има дупки за спойлер тип "пейка", а подаръка ти е от различен тип.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Izolini написа:

Едит: ама е от британка, @C2H5OH да каже дали от там може да дойде нещо, дето не прилича на брюкселска дантела от ръжда. И има дупки за спойлер тип "пейка", а подаръка ти е от различен тип.

Малко по-светъл е ,сега ще трябва да слагам лостче с задна чистачка и спойлер 🤣😂🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали ти ми обясняваше, че искаш капак с чистачка, мушморок такъв?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Izolini написа:

Нали ти ми обясняваше, че искаш капак с чистачка, мушморок такъв?!

А ти ми каза ,че няма смисъл 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Miri написа:

А ти ми каза ,че няма смисъл 😁

Бaх мааму колко съм бил убедителен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Izolini написа:

За да е британска дантела от ръжда, важно е да бъде британска марка и британско производство. Ако една от тези константи не е налична, няма условия за ръжда. Их ма как го написах начиииии. Се ено сам математик 😂😂😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Мирко, така е трудно да се прецени. Трябва снимка на целия автомобил с тези джанти.

От това, което се вижда, мога да кажа че като дизайн ми харесват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, joro-120L написа:

Мирко, така е трудно да се прецени. Трябва снимка на целия автомобил с тези джанти.

От това, което се вижда, мога да кажа, че като дизайн ми харесват.

То сега джантата е на Супърб 2 и седи много добре 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Mirrko написа:

То сега джантата е на Супърб 2 и седи много добре 🤣

Да, позната ми се видя. Мисля, че са заводско вграждане за С2.

Но, Октавия не е Супърб. Не е гаранция, че и на Октавия ще стои. Без снимка не мога да дам мнение.

Пък, ако ти харесват, вземай! Кво толкова. Не мисля, че ще стоят лошо. Ще имаш и качествени, здрави джанти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се чудих за моите 17" -ки , отидох с крик и ключ за гуми , сложих две от едната страна , пуснах я , харесаха ми и ги отнесох .. та и ти може да направиш така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, The Best Forman написа:

И аз се чудих за моите 17" -ки , отидох с крик и ключ за гуми , сложих две от едната страна , пуснах я , харесаха ми и ги отнесох .. та и ти може да направиш така.

Първо а честит ми нов Ник :) и то аз вече съм ги спазарил,ако не ми харесат ще си ги продавам аз търсейки други 17ки 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Mirrko написа:

Първо а честит ми нов Ник :) и то аз вече съм ги спазарил,ако не ми харесат ще си ги продавам аз търсейки други 17ки 😁

Тогава ги сложи и покарай един месец  .. джантите са хубави , въпроса е на теб да ти хареса .

Честито!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, Mirrko написа:

то аз вече съм ги спазарил,ако не ми харесат ще си ги продавам аз търсейки други 17ки 😁

Лесно ще ги продадеш.

Да не забравиш снимки с новите жанти. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като дизайн са приятни, но виж параметрите дали ще са подходящи за твоята кола.

Аз сега искам да сменя зимния сет 16" с други 16" че тези са с голямо ЕТ и стоят много прибрани за моята кола или поне на мен не ми харесва. Иначе са приятни като визия и са като нови почти, но ще опитам да ги сменя за нещо по-изнесено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, ghost_rider написа:

Като дизайн са приятни, но виж параметрите дали ще са подходящи за твоята кола.

Аз сега искам да сменя зимния сет 16" с други 16" че тези са с голямо ЕТ и стоят много прибрани за моята кола или поне на мен не ми харесва. Иначе са приятни като визия и са като нови почти, но ще опитам да ги сменя за нещо по-изнесено.

Аз за това сменям летните с 17ки да изнесат малко повече ,другия вариант фланци нещо не ми допада

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.