Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Новост :) @Izolini е поръчал прагове и калници за Шкодичко ама къде могат да ми ги заварят :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питах в Авангард, на Сточна гара, но не искаха да се ангажират с цени за боя и ремонти. Варианта е само с колата на място, гледате и решавате какво и колко ще се прави. Иначе конкретно за хора които се занимават с кърпене не мога да препоръчам. Преди 20-на години, га бях ученик, един приятел се учеше покрай баща си и кърпеше разни стари скрапове, но не знам дали още се занимава, а и е в Габрово, което едва ли те устройва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарение на @Izolini Шкодичко вече има нови прагове и калници:) сега остава да намеря някой който борави с флекс и телоподаващо по-добре от мен 🤣 и въпреки съмненията на Ицо се събраха в колата 😁

IMG_20250320_104635.jpg

IMG_20250320_104648.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, Miri написа:

Благодарение на @Izolini Шкодичко вече има нови прагове и калници:) сега остава да намеря някой който борави с флекс и телоподаващо по-добре от мен 🤣 и въпреки съмненията на Ицо се събраха в колата

Голям мерак, ей!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Just now, Izolini написа:

Голям мерак, ей!

Даже място за каса бира остана в багажника 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, Miri написа:

Благодарение на @Izolini Шкодичко вече има нови прагове и калници:) сега остава да намеря някой който борави с флекс и телоподаващо по-добре от мен 🤣 и въпреки съмненията на Ицо се събраха в колата 😁

IMG_20250320_104635.jpg

IMG_20250320_104648.jpg

Ако те биваше в тетриса можеше да събереш и две-три врати :)

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)
преди 2 минути, The Best Forman написа:

Ако те биваше в тетриса можеше да събереш и две-три врати :)

Детското столче пречи,някой стари неща останали след посещението при @JORDITOоще са в багажника и те 🤣ако го нямаше можеше и преден капак да вкарам плюс брони на предната седалка

Редактирано от Miri
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 20.03.2025 г. at 19:29, Miri написа:

Детското столче пречи,някой стари неща останали след посещението при @JORDITOоще са в багажника и те 🤣ако го нямаше можеше и преден капак да вкарам плюс брони на предната седалка

Значи слагай цени и отваряй щанда 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, sando2 написа:

Значи слагай цени и отваряй щанда 🤣

H7 на Осрам: 2 Long life,2 Xenon look само сега и само до 21:01 часа днес на хипер ултра турбо промоция плащате 8 броя получавате 4 🤣😂🤣H1 Осрам 2 на цената на 4 както и халогени 😁 а ако сте наш вип клиент ще получите и безплатна дъвка 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е дъвка Турбо с картинка, но ще пиша за артикулите след 21:02, ако са налични все още 🤣

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, sando2 написа:

Ако е дъвка Турбо с картинка, но ще пиша за артикулите след 21:02, ако са налични все още 🤣

Съжаляваме господине но клиентът преди вас взе всичко,остана само опаковка от дъвка Орбит 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес пробвах Шкодичко и на магистрала след намесата на Пепино! Не настъпвах много ,че не бях сам возех майка ми и баба ми ама преди при 160 умираше а сега се усеща че може още доста да продължи да набира :) все повече ми харесва ремапа 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.