Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

ГТП, дискусия за минаване на преглед

Recommended Posts

И на мен никога не са ми закачали колата през ОБД на пунктовете. А и не бих позволил - само на един човек разрешавам да рови там (по изключение на втори, заради патилата ми с прегледа тая година).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 330
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• maxrpm

54

• joro-120L

39

• The Best Forman

33

• Logrus

24

Преди 1 час, joro-120L написа:

Да, следят оборотите. Като минавах преглед, уреда го включиха в запалката.

п.п. По техни обяснения, да се докаже, че двигателят работи.

На мен на няколко места са ми закачали някаква джаджа опред при двигателя и от там следяха оборотите.

И като започнахте с издънките - пункт на Аутотест Груп. Отивам със Смарт За Двама. Вкарвам колата, минавам валците и му я оставям да си продължи, като излизам отвън да пуша. След малко го гледам, че се ровичка около решетката и фаровете - бута, дърпа, абе голяма борба пада. Питам го дали не иска да ми долее течност за чистачки, а юнака ми вика "Не, търся как се отваря капака, защото трябва да се види двигателя на камерата." 🤣

Понеже съм с карта на СБА с безплатен преглед, с изненада установих, че въпросните Аутотест Груп са си прекратили договора с тях и в София безплатни прегледи се правят само в пунктове на СБА и са пълни за седмица напред (имайте го предвид). За сметка на това в пункта на СБА в Перник няма никаква навалица, записаните часове са изключение, а не правило и прегледа го правят много любезни чичо и леля, като цялата работа с пътуването от Княжево отне около час.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, joro-120L написа:

На мен на няколко места са ми закачали някаква джаджа опред при двигателя и от там следяха оборотите.

И като започнахте с издънките - пункт на Аутотест Груп. Отивам със Смарт За Двама. Вкарвам колата, минавам валците и му я оставям да си продължи, като излизам отвън да пуша. След малко го гледам, че се ровичка около решетката и фаровете - бута, дърпа, абе голяма борба пада. Питам го дали не иска да ми долее течност за чистачки, а юнака ми вика "Не, търся как се отваря капака, защото трябва да се види двигателя на камерата." 🤣

Понеже съм с карта на СБА с безплатен преглед, с изненада установих, че въпросните Аутотест Груп са си прекратили договора с тях и в София безплатни прегледи се правят само в пунктове на СБА и са пълни за седмица напред (имайте го предвид). За сметка на това в пункта на СБА в Перник няма никаква навалица, записаните часове са изключение, а не правило и прегледа го правят много любезни чичо и леля, като цялата работа с пътуването от Княжево отне около час.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Izolini написа:

В крайна сметка показа ли му "резервния" отзад или го остави в неведение?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, joro-120L написа:

Е то ако двигателя не работи и има вредни емисии,еба я тая кола :) ебах и тая логика тяхната 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Miri написа:

Е то ако двигателя не работи и има вредни емисии,еба я тая кола :) ебах и тая логика тяхната 

Аз си го обяснявам, че в системата им трябва да се отчете работещ двигател в съответни обороти. Емисиите после.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.