Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

ГТП, дискусия за минаване на преглед

Recommended Posts

преди 12 минути, The Best Forman написа:

В общи линии всичко около жълтите плочки ЦЪК

Малииии. Гледам какво следва от декември 25та. Веселба. Ше тряа сменяме колите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 413
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• maxrpm

58

• The Best Forman

49

• joro-120L

42

• PRR

31

преди 14 минути, C2H5OH написа:

Малииии. Гледам какво следва от декември 25та. Веселба. Ше тряа сменяме колите.

Що бре , ако имаш работа там - вземаш метрото .. на всякъде другаде може да си караш и Трабант.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснах линк и обнових съдържанието и гледам - бай ти ГенчУ уцелил същия линк деееб@...

Що като някой драска нови мнения не ми се обновява на момента, а иска да рефрешна страницата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, b3lq7a написа:

Едно е да нямаш, друго да гледат за срок на годност нещо с теб разговора сменя посоки, хаотично!!! 

Да, не бях толкова подробен, мислех че ще стане ясно. Става въпрос за различни ситуации и локации. В горе описаната ситуация, няма как да знам дали щяха да гледат заверката, ако беше в мен. Но в Габрово например, от години са се амбицирали и проверяват заверката и това е без да се дръвчиш, както каза в другото си мнение, в което сам си противоречиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, zloQQ написа:

Пуснах линк и обнових съдържанието и гледам - бай ти ГенчУ уцелил същия линк деееб@...

Що като някой драска нови мнения не ми се обновява на момента, а иска да рефрешна страницата?

Форума си има много добри и атрактивни push нотификации. Докато пишеш, ако някой в това време пусне мнение в същата тема, в долната част на полето, в което пишеш, изкача съобщение, че има XX нови постове. Ако си забранил на браузъра всякакви глезотии или си настроил security на високо ниво, ясно е, че няма да видиш съобщението за нов пост. Тази функция на форума работи отлично с Firefox, Chrome, Safari и т.н. Push нотификациите ги има и за:

- ново лично съобщение;

- за това, че някой те е споменал в пост;

- за това, че някой те е цитирал в пост.

С цел удобство, известията за тези трите илизат в гормата част на форума.

• Благодаря 1
  • Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, zloQQ написа:

Велко, когато пишеш в дадена тема или просто я четеш, ако някой в същото време публикува отговор, на екрана излиза инфо. Като цъкнеш върху него, можеш да видиш мнението, като твоето писане се запазва.

И как се случи пък точно сега. Видях, че Асен и Юли са публикували, докато пишех. Отчасти се дублира с на Юли. Само ще го допълня, че излиза и ако някой ти е реагирал на пост.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пУт секрет ще ви кажа - Велко не вижда пешеходци пред колата си , вие го карате да гледа някакви нотификации 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потвърждавам написаното от Юли и  Жоро, аз освен Firefox друг браузър не употребявам, както на настолните машини, така и с телефона - Windows/Android, като дори винаги ползвам версията "В поверителен режим" и всички нотификации си изкачат/се показват точно както колегите @Mishelle и @joro-120L вече обясниха.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, РусенскоВарено написа:

Изписването по този начин е нагледен пример за това:      

Преди 1 час, Mishelle написа:

Push нотификациите ги има и за:

...

- за това, че някой те е споменал в пост

...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, The Best Forman написа:

пУт секрет ще ви кажа - Велко не вижда пешеходци пред колата си , вие го карате да гледа някакви нотификации 🤣

И не чува… преди малко се разминахме на фантастико в неговия квартал. Светнах и свирнах, не разбра 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 14 часа, The Best Forman написа:

В общи линии всичко около жълтите плочки ЦЪК

Добре де, а ако само искам  само да премина през тоз велик син кръг, щот ако ползвам обходен маршрут ще се загубя а и новият глас на Гергана не ме кефи- ко ш стане?

Това значи че не мога въобще да навлизам в кръгът, дори и с една гума. Не мога да обикалям вътре в кръга? Нищо не пише само за преминаване....щот погледнато реално, ако обикалям, ще изкарам повече вредни емисии отколкото ако премина на пряко през кръгът 🤔

И една примерна ситуация:

На кръстовището на Дондуков и Васил Левски има такъв знак, за край или начало на тази зона.

Идвайки по Дондуков посока паметника Левски, на светофара съм подал десен мигач  за да завия към паметника. Виждайки този знак, аджеба какво трябва да направя за да избегна глоба?

П.П. реточни въпроси и разсъждения.....

Все ми е тая за тоз син кръг- минавам от където си искам, защото ако спазвам този кръг, то ми се ограничава конституционното право на свободно придвижване в родната ми държава!

Когато успеят да ограничат вятъра да не навява вредни емисии в тоз кръг, може би ще се съобразя с него.

.....пълни глупости.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата година плашиха , пък се оказа , че си пробвали системата (още не са казали дали работи) .. ако работи и те снимат някъде из зоната , ще те изненадат март с данъците :)

На практика никой няма да седи с пушка и да ти ограничава правата , просто ще ти е по-скъпо от такси на летището 🤣

Само до сега никой не е обелил дума какво ще правят с парите събрани от глоби.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, b3lq7a написа:

И не чува… преди малко се разминахме на фантастико в неговия квартал. Светнах и свирнах, не разбра 😂

Да ти кажа и трудно го вдига .. телефона .. трябва да му звъня по пет минути за да му кажа , че съм го видял и съм му размахал пръст 🤣

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Mishelle, @joro-120L - прави сте, излизат нотификации, моя грешка.

@b3lq7a - видях те бре! Беше спрял и тъкмо тръгваше от там. Светнах и аз, ама явно е било в момента на разминаване.

@The Best Forman, вървя по твоите стъпки - почвам да недовиждам, да не чувам, да го вдигам трудно🤣

Иначе, пешеходци виждам, но ги игнорирам. Надявам се да се пазят самички 😅

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, zloQQ написа:

@b3lq7a - видях те бре! Беше спрял и тъкмо тръгваше от там. Светнах и аз, ама явно е било в момента на разминаване.

@The Best Forman, вървя по твоите стъпки - почвам да недовиждам, да не чувам, да го вдигам трудно🤣

За зрението има очила , за слуха има слухови апарати и кохлеарни импланти , ама за .. телефона си трябва майстор ;)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, zloQQ написа:

Нямаше вид да си ме видял 😂😂😂! Иначе, да, тъкмо тръгвах, затова приемам, че грешката е в мен 👍🏻👍🏻👍🏻! Поздрави, Велко! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 22 часа, vladkant написа:

Добре де, а ако само искам  само да премина през тоз велик син кръг, щот ако ползвам обходен маршрут ще се загубя а и новият глас на Гергана не ме кефи- ко ш стане?

Това значи че не мога въобще да навлизам в кръгът, дори и с една гума. Не мога да обикалям вътре в кръга? Нищо не пише само за преминаване....щот погледнато реално, ако обикалям, ще изкарам повече вредни емисии отколкото ако премина на пряко през кръгът 🤔

И една примерна ситуация:

На кръстовището на Дондуков и Васил Левски има такъв знак, за край или начало на тази зона.

Идвайки по Дондуков посока паметника Левски, на светофара съм подал десен мигач  за да завия към паметника. Виждайки този знак, аджеба какво трябва да направя за да избегна глоба?

П.П. реточни въпроси и разсъждения.....

Все ми е тая за тоз син кръг- минавам от където си искам, защото ако спазвам този кръг, то ми се ограничава конституционното право на свободно придвижване в родната ми държава!

Когато успеят да ограничат вятъра да не навява вредни емисии в тоз кръг, може би ще се съобразя с него.

.....пълни глупости.....

Всяка вечер влизам с дъртия кош до Раковска и Ст. Караджа.  Ще експериментирам, както и миналата година си влизах въпреки истерията,  и ще споделя. Според мен пак плашат гаргите, защото доколкото знам софтуера не е готов. Ще споделя дали са ме таксували, или не.😀

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Vladi_a написа:

Всяка вечер влизам с дъртия кош до Раковска и Ст. Караджа.  Ще експериментирам, както и миналата година си влизах въпреки истерията,  и ще споделя. Според мен пак плашат гаргите, защото доколкото знам софтуера не е готов. Ще споделя дали са ме таксували, или не.😀

Ако там ти е адресната регистрация нищо няма да кажат .. това е само за "минаващи"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, The Best Forman написа:

Ако там ти е адресната регистрация нищо няма да кажат .. това е само за "минаващи"

Не, от “минаващите” съм 😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, PRR написа:

Т.е. си е плашене на гаргите :D Убава раЛ'та, ма българска ;) 

Инак как ще ти вземат стоте лева за паркиране в зоната ;)

преди 6 минути, Vladi_a написа:

Не, от “минаващите” съм 😂

Значи ще стискаме палци да заработи като системата за оповестяване 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали ще ми вземат 100лв или не не е много ясно. Ако имам гараж ще вземат ... дедовия :D

Що се отнася до системата за ранно известяване - тя е просто още един канал по който да се информират гражданите. Не е панацея. И, предвид вложените средства и получения резултат, е най-ефикасната с която разполагаме! И по нищо не отстъпва на "западните", защото ползват абсолютно една и съща технология. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Глобата е от 50 за физически , до от 2000 за фирми от днес, макар че ей ся бих повозил 1.9TDI. :)

Преди 1 час, Vladi_a написа:

Бай дъ уей, къде мога да проверя дали имам “честитка”? 

https://e-uslugi.mvr.bg/services/obligations

Преди 8 часа, PRR написа:

Дали ще ми вземат 100лв или не не е много ясно. Ако имам гараж ще вземат ... дедовия :D

Що се отнася до системата за ранно известяване - тя е просто още един канал по който да се информират гражданите. Не е панацея. И, предвид вложените средства и получения резултат, е най-ефикасната с която разполагаме! И по нищо не отстъпва на "западните", защото ползват абсолютно една и съща технология. 

Радвам се , че на Google Pixel, поне може да се изключи BG alert- a и earthquake warning - a :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.