Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

ГТП, дискусия за минаване на преглед

johnnie213

Recommended Posts

Преди 3 часа, Miri написа:

Имам един въпрос дали ще е проблем при техническия ,че имам дупка в единия праг 😁 новите седят в мазето 

Отиваш с новите прагове в багажника! Кой бяга от едни 100-200лв 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 456
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• maxrpm

67

• The Best Forman

59

• joro-120L

47

• PRR

32

преди 50 минути, b3lq7a написа:

Отиваш с новите прагове в багажника! Кой бяга от едни 100-200лв 

Ако за 100 - 200 лева в пункта ми ги монтират си стискаме ръцете 😁

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Miri написа:

Ако за 100 - 200 лева в пункта ми ги монтират си стискаме ръцете 😁

Не се панирай и не се плаши. Отиваш си в пункта нормално, даваш ключа на човека , и си действаш нормално, все едно е нова. Това са хора като мен и теб, и те карат дараци. Добра идея е да провериш преди това в гугъл ревютата , дали съответния пункт вземат рушвети, ако е така , не ходи там в никакъв случай. Няма да те пуснат . Ако е нормален и хората са доволни, тогава отиди. Имам случай от приятел със заводски ксенон, казали му че няма да го пуснат защото заводския му ксенон светел странно, тоест си иска пари, което лично аз няма да дам. В смисъл оставял съм им 5-10лв ей така да пият една бира, но не са ми искали. Ако те скъсат на един пункт , ще те подлъже , че можеш да се върнеш там безплатно до някакви дни. Никога повече не се връщай там, няма да те пусне, отиди същия ден в друг пункт. Не вземай ваучери за ГТП с отстъпка , няма да те пуснат , все пак това им е основен доход, а на ден я минат 5-6 коли , я не.

Aко толкова те е страх , на входа на Елин Пелин има един , след лукойла, после на входа за село Лесново има още един . Като се бутнеш при селските коли , никой няма да те гледа. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, maxrpm написа:

Не се панирай и не се плаши. Отиваш си в пункта нормално, даваш ключа на човека , и си действаш нормално, все едно е нова. Това са хора като мен и теб, и те карат дараци. Добра идея е да провериш преди това в гугъл ревютата , дали съответния пункт вземат рушвети, ако е така , не ходи там в никакъв случай. Няма да те пуснат . Ако е нормален и хората са доволни, тогава отиди. Имам случай от приятел със заводски ксенон, казали му че няма да го пуснат защото заводския му ксенон светел странно, тоест си иска пари, което лично аз няма да дам. В смисъл оставял съм им 5-10лв ей така да пият една бира, но не са ми искали. Ако те скъсат на един пункт , ще те подлъже , че можеш да се върнеш там безплатно до някакви дни. Никога повече не се връщай там, няма да те пусне, отиди същия ден в друг пункт. Не вземай ваучери за ГТП с отстъпка , няма да те пуснат , все пак това им е основен доход, а на ден я минат 5-6 коли , я не.

Aко толкова те е страх , на входа на Елин Пелин има един , след лукойла, после на входа за село Лесново има още един . Като се бутнеш при селските коли , никой няма да те гледа. :)

Майтапех се просто ,като гледам какви неща се движат по улиците Шкодичко си е направо като нова кола откъм ръжда 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Miri написа:

Майтапех се просто ,като гледам какви неща се движат по улиците Шкодичко си е направо като нова кола откъм ръжда 😁

В пункта на СБА в Перник дядото е страшен пич! Аз от Княжево си ходя до там, без това всички коли са ми с карти на СБА и не плащам прегледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Izolini написа:

В пункта на СБА в Перник дядото е страшен пич! Аз от Княжево си ходя до там, без това всички коли са ми с карти на СБА и не плащам прегледа.

Авантаджия 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, The Best Forman написа:

Авантаджия 🤣

Мани го тоя авантаджия , утре ще му кажат, че емблемата не е от тоя модел Oктавия и ще го спрат от движение. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.