Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Днес минах преглед с джипана, дадоха ми картонче с вграден стикер, не се вижда нищо от него на хартията.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 479
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• maxrpm

67

• The Best Forman

60

• joro-120L

52

• PRR

34

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Сега освен да не го лепим, се говори да не се печата и да го пазим. Обаче нито дума не прочетох за намаляване на цената. Да не говорим, за всички вятърничави обяснения за минимално време на прегледа, от което излиза, че пунктовете се ограничават до определен максимален брой прегледи на ден, заради което си искаха увеличение на цената на услугата. На едно място не съм засякъл да правят преглед по 20 или 30 минути. Винаги съм минавал за 10, максимум 15 минути.

Публикувано
преди 7 минути, ghost_rider написа:

Сега освен да не го лепим, се говори да не се печата и да го пазим. Обаче нито дума не прочетох за намаляване на цената. Да не говорим, за всички вятърничави обяснения за минимално време на прегледа, от което излиза, че пунктовете се ограничават до определен максимален брой прегледи на ден, заради което си искаха увеличение на цената на услугата. На едно място не съм засякъл да правят преглед по 20 или 30 минути. Винаги съм минавал за 10, максимум 15 минути.

Преди седмица минавах Фабията - никой не дава нищо, само синьото талонче да стояло в жабката и това е :) 90-100 кинта си е за товарните коли. ;) 

Публикувано

На 6ти този месец минах с двата мотора - и на двата ми лепнаха стикери върху синьото талонче, т.е. още ги даваха. Но споменаха, че ще ги махат. Пък да видим!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.