Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Закупуване на Yeti

ntsonev

Recommended Posts

Здравейте, имах Нисан Кашкай, но се счупи колянов вал. В момента съм пред дилема за закупуване на нов автомобил. Спрял съм се на Yeti. Поради проблемите с кашкая мислех да си взема газ/бензин, но ме разколебаха. В момента се оглеждам за дизел 2.0. Съвет какво да гледам при покупката и да ми препоръчате някоя? Трябва ми да е с теглич, защото имам и ремарке, с което си пренасям  разни материали. Моля за съвет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2.0 са добри мотори. Дори да няма теглич - може да се сложи. При покупка - гледаш, каквото се гледа на автомобил втора ръка. Демек - всичко! Понеже виждам, че си от Благоевград, може да я закараш на оглед преди покупка в официалния сервиз. Ако харесаш нещо в София - може да я закараш в Трансексперт или при Чепино за оглед. Бензиновите от тези модели може да видиш също, но да е правен, че хапва масло сериозно. Не е ли ревизиран - или го пропускаш или заделяш едни 5К за ремонт. Успех с покупката!

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, zloQQ написа:

Чепино

Чепино е квартал на Велинград. Къде го пращаш човека. :)

Да, става въпрос за Пепино.

С това мога да помогна на колегата.

Преди 8 часа, zloQQ написа:

Бензиновите от тези модели може да видиш също, но да е правен, че хапва масло сериозно. Не е ли ревизиран - или го пропускаш или заделяш едни 5К за ремонт...

Щом ще тегли ремарке, по-добре дизел. За предпочитане, с ръчна скоростна кутия.

.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, момчета. Ориентирам се към дизела, но рядко намирам нещо над 140 коня. Бихте ли предложили нещо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата ти харесва по всички останали критерии, 140 к.с. са достатъчни. Разбира се, няма лошо да е и 170 к.с. Това им е най-мощният мотор.

п.п. Нисана бензинов ли беше? И колко к.с.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нисана е дизел  и е150 коня. бях изключително доволен от колата, но....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зависи какъв бюджета ,дали ще влезеш в по-новите фейслифта или ще старата предница 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, ntsonev написа:

Нисана е дизел  и е150 коня. бях изключително доволен от колата, но....

Благодаря. Исках да разбера от каква база тръгваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, ntsonev написа:

Ориентирам се към дизела, но рядко намирам нещо над 140 коня. Бихте ли предложили нещо?

https://www.auto.bg/obiava/65657434/skoda-yeti-2-0tdi-4h4

Тази ми изглежда най-спретната, като интериор. Свети някаква оранжева лампа в оборотомера. Не виждам добре символа. Май е ДПФ. Има теглич. Трудна работа е с Йети. Не срещнах 170 к.с. Нищо не ми хваща окото. Може и да пропускам. По-далечните дестинации от София не ги гледах подробно. Ако харесаш нещо, покажи да видим. То и мотора има значение коя година е. До 2010-11 г. са с пиезо дюзи на Сименс, които не са толкова надеждни. След 2011та са с Бош, които са по-добри. На диагностиката, предполагам ще се разбере какви са. Или по кода на мотора, за по-запознатите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не харесвам напудрените коли "нов внос".

Едно предложение, тази е на ръба на бюджета, но икономията от регистрация е около 500 лева, винетка и ГО за половин година напред са около 200 лева още. Волана е износен и седалките са мръсни, а и няма теглич, но той се слага. Освен това е с новия двигател 150 коня, който без проблем се надува до 170

ГТП до 2 октомври

ГО до 14 декември

Винетка до 31 януари

Тази кола изглежда добре, доста е запазена. И тя е близо до тавана, пак е без теглич, бензинова е, но ако не се лъжа в тези години проблема с харченето на масло вече не е на дневен ред. Ако се лъжа - някой да ме поправи.

ГТП до 5 юни 2025

ГО до 9 юни 2025 (може да е на вноски)

Винетка до 28 декември

Още една кола без теглич, карал съм Йети точно с този двигател и върви изненадващо добре. Не знам как ще се справя с ремаркето. Тя и като цяло най-малко ми харесва от трите, а и е най-гола от към оборудване.

ГТП до 19.09.2024

ГО до 25.09.2024

Винетка до 03.02.2025

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравил съм да дам линк към последната кола - https://www.mobile.bg/obiava-21710263395166295-skoda-yeti-2-0-tdi-4x4-offroad

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.