Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Сервиз в Бургас за електрониката на колата

tomich

Recommended Posts

Здравейте,извинявам се ако има някъде тема за това,но не мога да намеря с търсачката.Имам нужда от добър ел.техник в Бургаски околията.

При включване на фаровете без поставен ключ на контакта лампите на таблото почват да премигват,задната чистачка не работи,третия стоп също и от скоро след изключване на двигателя и вадене на ключа от контакта...двигателя продължава да работи няколко секунди или ако включа фаровете гасне???

Румстър 1.6 90к.с. фейслифта 2010г.

Благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах подобен проблем със същия Румстър, но от 2012 г. Казвам "подобен", защото при мен двигателя гаснеше само ако я прасна на първа и пусна съединителя с натисната спирачка. После намерихме един бушон, дето я гасеше, като го дръпнеш.

Предполагам, че и светлините на задния номер не работят. При мен беше изгнил кабела в задния капак. Там влиза доста вода през отвора за чистачката. 

С това обаче не се оправи, оказа се, че има изгнили кабели и в главния сноп между двигателния отсек и купето. ЕТ София се хванаха и го ремонтираха/закърпиха срещу скромните 600 лева (нов е примерно 4-6000)

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Днеска взех колата.И при мене се оказаха само два кабела отпред и отзад,струваше ми 120лв. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.