Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Стелка за багажник Октавия 3 комби двойно дъно

ghost_rider

Recommended Posts

Здравейте,
Както става ясно от заглавието, продавам стелка за багажник за Октавия 3 с двойно (повдигнато) дъно - мисля че метановите модификации са с такова, но не само. Стелката е чисто нова, само съм я разопаковал за да я наложа, но от недоглеждане съм поръчал неподходяща - колата за чиито багажник я поръчах не е с двойно дъно. От магазина не желаят да ми я заменят, защото найлона е отворен, което ме напряга, но не искам да изпадам в подробности. Ясно е че ще редуцирам малко цената. Допълнително мога да пусна и реални снимки по-късно. Материал - термопластичен еластомер, борд около 3-4 см. Предпочитам лично предаване, но мога да я изпратя и с куриер. Намира се в София, Надежда.
Цена 55 лева.
Асен
0899362294

O3CombiDDGumarnyZubri.jpg.9351debc0d56c3565aff183897c580d2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.