Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Парт номер вакуум нещо си?

Recommended Posts

И понеже отдавна нищо не се беше трошило по каруцата, да питам дали някой може да ми каже парт номер на вакуумнещото оградено в червено?

При гасене на двигателя, и двете (предполагам вакуумрелете), издават пърдящ звук- в буквалния смисъл. 

Одеве нямах време да се задълбоча да разбера дали те са причината, или някое скапано маркуче по пътя.

Колата няма някакви симптоми нещо да не е в ред, единствено пърдящият звук след гасене на двигателя.....

20241002_181017.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да разбирам ли, че се е променил звука или просто сега ти направи впечатление? Може и така да си е нормално, мисля аз. Ако искаш мини някоя вечер да го чуя и ти да чуеш моята, за сравнение (и без това трябваше да ти се обаждам да се срещнем).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.