Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Акумулатор Оптима.

Recommended Posts

Някой ползвал ли е ТАКОВА чудо?

Мисля да го ползвам за кола , която в следващите няколко години ще гастролира по сервизи и гаражи и няма да се кара , но трябва да може винаги да пали. От опита ми с обикновенни акумулатори знам , че стоенето не им се отразява добре и за това търся по-дълготрайно решение. Мислех , че стария АГМ от Фабията ще кара , ама стигна само до депото за отпадъци :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някакъв jump starter? @Боби Доктора ми беше давал един, който възпламени дизела без проблем. Е, 1 старта беше само, ама и стартера беше като детски несесер... Има профи такива... https://www.ultrabatt.com/boosters

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, zloQQ написа:

А някакъв jump starter? @Боби Доктора ми беше давал един, който възпламени дизела без проблем. Е, 1 старта беше само, ама и стартера беше като детски несесер... Има профи такива... https://www.ultrabatt.com/boosters

Велко , чудя се за тоз акумулатор точно , защото не ми се влачат кабели и устройства за събуждане на мъртавци. Вярно , че всеки боклук за 100 лв  ще изкара поне две години , но това ознава да съм н аабонамент :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, 500лв за нещо, което ще ползваш три пъти в годината ми се струва "малко" повечко. Вземи един акумулатор от 100лв и след две години го смени. Това чудо за 500лв надали ще изкара 10 години, т.е. можеш да сменяш ефтинджоса всеки две години и пак ще си напред.

Иначе тия дни продаваха в Lidl "jump starter"-и. Досега само веднъж съм ползвам моя и, колкото и да е изненадващо, запали от раз. А моето е 4 в 1 - компресор, jump starter, фенер и аварийна лампа. Отделно, че има и USB порт за зареждане на телефон. И не струва 500лв ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ползвах джокер и ще видим какво ще каже , отделно чета за доста Фабии SDI , които смачкват обикновенни акумулатори за година-две .. това може да е решение и за тях ;) , а и хАмериканските реставратори доста ги ползват :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взимай верно няква батерия за дребни пари и едно лидълско зарядно - събират се в джоб и работят не зле. В нета има разни още по-малки (или със същите размери) - на 6 и 12V, за мотори, с опция "подръжка на акумулатора" - оставяш го 24/7 включено и когато е нужно то допълва батерията. Все ще избуташ 1-2 години така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.