Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Трафик и организация на движението

Recommended Posts

Значи точно както бях чул - събота вечер, по-вероятно неделя сутрин. Все пак браво на СО и АПИ. Можеше и още да се мотаят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Izolini написа:

Значи точно както бях чул - събота вечер, по-вероятно неделя сутрин. Все пак браво на СО и АПИ. Можеше и още да се мотаят.

Дано не е само надцакване и след някой друг ден да го затворят пак!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, ghost_rider написа:

Дано не е само надцакване и след някой друг ден да го затворят пак!

Много вероятно .. за времето , което беше затворена естакадата , не видях нищо да се прави , освен ако не са работили нощем или с шапки невидимки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, ако беше прочел темата, щеше да разбереш, че има "временни" подпори. Те ги на:

image.thumb.png.92a04dabd58df43014ebc1428a6be5c0.png

image.thumb.png.784d9c2060748cbff3092cd2ba361572.png

Но, като цяло си прав - с месеци се правеше нищо ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, PRR написа:

Гена, ако беше прочел темата, щеше да разбереш, че има "временни" подпори. Те ги на:

Ааа , страх ги е да не падне .. нормално .. почти три часа сутрин е под прекомерно натоварване (понякога колите са и в две колони) , но като се има предвид , че е строена от ГУСВ и е проектирана от инженери , не от дизайнери аз залагам , че няма да падне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, PRR написа:

Това къде е

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, vladkant написа:

Това къде е

Подпряно е отклонението от СОП към Бояна. То остава затворено. А ето и за какво е било надцакването:

https://vestnikstroitel.bg/news/327358_пуска-се-движението-при-детелината-на

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Мерките са предписани в поръчания от самата Столична община на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАГС) проект за временно укрепване на съоръжението.

Аха, значи общината поръчва да се изработи проект и, когато проекта е факт, тя НЕ се съобразява с него и обвинява АПИ :D СмЕх!

Но дано го пуснат, че малко да почне да диша София. Или поне южна София ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минава се - преди малко пробвах на прибиране от работа. Ма да видим до кога - все пак това са временни мерки - седмица-две, да се кротне народа, да минат изборите и пак ще го затворят и ще....."мислят" ко да го делат. Поне така очаквам, ма дано да бъркам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И, на втория ден, отново сътворихме тапата! Още не знам, каква е причината, но околовръстния път пак беше затапен, а на кръговото на Драгалевци се чакаше 10+ минути. Дано не е пак заради експерименти за "сваляне от колите" ... Дано ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, PRR написа:

И, на втория ден, отново сътворихме тапата! Още не знам, каква е причината, но околовръстния път пак беше затапен, а на кръговото на Драгалевци се чакаше 10+ минути. Дано не е пак заради експерименти за "сваляне от колите" ... Дано ;) 

Ам чи то и на България сутринта беше гмеч , тоз път задръстването започваше още от моста на Витошка и стигаше до Околовръса .. ще го оправят (движението) , ама друг път :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, PRR написа:

Явно си минал малко след мен - бях там малко преди 17 и колоната беше само до Керамо и мина бързо.

Но виж, на Хладилника пак бяха вързали светофарите по Черни връх на обратно - тръгваш от Филип Кутев и този на Сребърна светва червено. И от Сребърна към Филип Кутев пак беше така.

Явно естествената тъпота пак се е намесила в уравнението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък аз около 10-10:20 стигнах от Бистрица до пл.Македония (по Симеоновско, Околомръсното, България, покрай ВМА и по Ботев) за 26 минути - нямаше тапи никъде, изключвам обърканите типове и типки покрай ВМА. 

Днес се кара прилично из града.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта беше прилично, въпреки, че пак ми отне 1:01h, но това си беше основно от тапата по Симеоновско. Нея си я знаем. Но вечерта, в 17:05 тая тапа на Черни Връх не беше нормална. Вечерта, 19:15, вече я нямаше. Та имам подозрение, че пак е било заради бетоновозите в горната част на Черни Връх, преди околовръстното. Ама - утре ще видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега (в 9:00) цялата дясна лента там беше блокирана заради изкоп на нова сграда. Но нямаше задръстване, поне не по-голямо от нормалното. И на Парадайз нямаше, но светофарите бяха пуснати на нормален режим и зелената вълна си работеше (за разлика от 7:30 когато още бяха на "червена вълна").

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера 19:15-19:30 трафика беше нормален. Днес сутринта, в 7:15, също беше ОК при Парадайс. И в 8:30 нямаше тапа на кръговото при Драгалевци. Явно вчера е било изключение. Дано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За час и половина: Бистрица - 14-ста полУклиника (по България, не по Черни връх) - една цигара с Гената - Бистрица (по Черни връх). Като в това време влизат 5 минути за една бърза водостуйка на картинга, спиране до банкомат и спиране да си платя и взема гражданската на същият този картинг и да купя закуска на детето. 8:57 тръгнах от нас, в 10:28 си бях обратно на двора. Трафик НЯМАШЕ 🤯 Чак притеснително някак.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Програмата на бонев и сие е отвоюване на столицата от автомобилите. Само тротинетки и велосипеди.

Не виждате ли, че цяла София е задръстена? Вчера прекарах повече от час в задръстването между Хемус и Тракия, на околовръстното с по 3 ленти в посока!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 23.10.2024 г. at 15:37, ID A написа:

Програмата на бонев и сие е отвоюване на столицата от автомобилите. Само тротинетки и велосипеди.

Не виждате ли, че цяла София е задръстена? Вчера прекарах повече от час в задръстването между Хемус и Тракия, на околовръстното с по 3 ленти в посока!!!

Ако Боби не слушка ще му сложим седалката на велосипеда 🖕

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес в 17:15 задръстването при кръговото на Драгалевци започваше почти от Радиал, но причината не беше Черни Връх. Най-вероятно са си спретнали "заварка" някъде след това :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последните дни избягвам да минавам по Черни връх и не знам какво е в посока Парадайс, но сутринта два пъти минах по Околомръсното - в 8:10 опашката за Черни връх беше почти до Шел, в 9:45 до Аджибадем. За сметка на това, в 8:15 по България се караше съвсем спокойно и единственот по-сериозно забавяне беше на Тодор Каблешков и то основно заради тарикатите от лентата за ляв завой. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има нещо тотално сбъркано в това кръгово към бул. Черни връх .. минах днес по околовръса към 19.00 ч. задръстването беше колосално - в локалното беше още преди болницата , а най-странното и тъпо е , че тапата се беше пренесла и на трите ленти в посока Бояна .. караш си кротко с 80 и изведнъж колоните спират рязко .. как се разминава без катастрофа таз ситуация не знам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.