Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Уред за измерване на влажност на въздуха в помещение

The Best Forman

Recommended Posts

преди 12 минути, PRR написа:

Кай чесно :D :D :D

Икономисват хората от теглото .. ти знаеш колко тежи фреона на един кораб кютуци 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, PRR написа:

Кай чесно :D :D :D

Той го е напълнил с метан, ако е бил в подходящо настроение 🤣

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8.10.2024 г. at 20:24, The Best Forman написа:

Някой ползва ли уред за измерване на влажност на въздуха  да подскаже някаква марка и модел , която става за ползване?

Screenshot_20241009-215417.thumb.png.57fa1be89ce17bd40e0281b2894a2f2b.png

Слагаш едно такова умно нещо и едно на климатика и го гласиш да включва като влагата мине...еди-колко-си-процента. И да го изключва под дадена граница. Може и през Гугъл хоум да стиковаш нещата. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, C2H5OH написа:

Аре ся па кютук. Ам аз ко да кажа кат съм до ден днешен с 2002 Хисенсе? И ей ся Август месец го пуснах да ме поразлАди и си заработи точно както си работеше кога го монтираха. Повече от 5 години не беше пускан. Едни батериЙ на дистанционното и готоо.

Гената говори за мобилен климатик - кажи че тоя шкаф на колела не е кютук 😁 Грозен и шумен, па и не стига че ходиш да му изтакаш водицата, а и оная му работа трябва да я покажеш навън че да ти духне хладничко.  
Иначе и аз си имам една ретро машинка - Toyo на 26 годинки "само" - то да е девойка, да му се радваш, ма то климатик 😂 Гадинката си работи без грешка на охлаждане, но е с насадена преди 16 -17 години универсална електроника и на топло става на буца лед за 2-3 часа (тази електроника няма дефрост). Даже това лято му направих проба - не беше пускано от 7-8 години, но направи стайчето (12кв.м.) на фризер - при външни 36 градуса вътре беше поносимите 24. Верно, дърто си е и му трябва повечко време, шумничко си е, ама ако се примири човек с тези дребни неудобства, си е направо пушка.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Mishelle changed the title to Уред за измерване на влажност на въздуха в помещение

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.