Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Моето мнение за Diesel Double Filtered на ЕКО

nakabass

Recommended Posts

Преди 3 часа, Mishelle написа:

Това е интересна директна съпоставка. Благодаря за споделянето. То май от OMV остана само хубавото кафе :)

На мен отдавна не са ми фаворит, много преди да взема книжка дори. Е зареждах някои от служебните коли там, но това е друг въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 55
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• PRR

9

• The Best Forman

8

• vladkant

6

• Mishelle

5

Преди 13 часа, The Best Forman написа:

.. и да кафето из цяла Европа на ОМВ е еднакво.

Само дето в Сърбия и Австрия ми е по-вкусно. За разлика от горивото, което ми е същото като в България :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, PRR написа:

Само дето в Сърбия и Австрия ми е по-вкусно. За разлика от горивото, което ми е същото като в България :) 

Сигурен ли си , че си пил кафе , а не нещо друго кафяво и пенливо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 14 часа, The Best Forman написа:

Сигурен ли си , че си пил кафе , а не нещо друго кафяво и пенливо :)

Добър опит :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 18.11.2024 г. at 20:27, The Best Forman написа:

Юли , какво се чудиш , горивата в България от доста време идват само от Бургас , а разликата е само в добавките , които различните вериги слагат .. и да кафето из цяла Европа на ОМВ е еднакво.

Гена, най-страннното е, че точно на Лукойл, по мое мнение, по-скъпите им горива са си ОК (дизел и бензин). Сега сигурно ще се заформи конспиративната теория, че в цистерните за зареждане на бензинаджийници Лукойл има едно гориво, а в тези, например за ОМВ - друго. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък никога не сипвам от скъпите горива на Лукойл и пак нямам оплаквания. Това важи както за бензин, така и за дизел.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.