Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Грешно масло

Dropkick murphys

Recommended Posts

Здравейте,от скоро съм с 1,9 tdi,105 4x4.Проблема е че долях 10/40,а трябваше 5/40.Просто в бързината забравих,а и до сега бях с октавия 1.     Предстои ми път,не много,около 500 км,проблем ли е,извинявам се ако има писано,не намирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колко да си долял 1л нищо не е няма да имаш проблем,но щом се налага да доливаш помисли за смяна 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е от седмица в мен,щях да сменям другата седмица.Много по малко от литър съм долял,но четох че синтетика и полусинтетика е зле,предния собственик каза че е със златен кастрол,нямам представа какво е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, Dropkick murphys написа:

Колата е от седмица в мен,щях да сменям другата седмица.Много по малко от литър съм долял,но четох че синтетика и полусинтетика е зле,предния собственик каза че е със златен кастрол,нямам представа какво е.

5w40 със стандарт 505.01 е твоето масло. Пълна синтетика е за предпочитане. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.