Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Skoda Superb III Facelift L&K 2.0 TSI 4x4 272к.с.

Recommended Posts

Здравейте,

Дойде време да за смяна на колата, затова пускам текущата си за продан.

Skoda Superb III Facelift 2020 L&K 4x4 2.0 TSI 272к.с.

• Дата на първоначална регистрация: 14.02.2020г.
  • Пробег: 42 000км
  • Гаранция до 14.02.2025г
  • Платено пълно автокаско и гражданска до 14.02.2025г
  • Годишна винетка
  • 19" джанти с летни гуми, които това лято направиха 4 сезона
  • 17" джанти със зимни гуми на 1 сезон

Както се вижда по-горе, колата е с най-високият пакет оборудване L&K. Допълнително към него при поръчката съм добавил таван от алкантара, пера на волана, акустични стъкла, подгрев на предното стъкло, голямата навигация с опция за SIM карта, хромирани педали, 220V контакт, виртуален педал за багажника, пакет за лоши пътища, секртени болтове, лесно падащи задни седалки с лостче от багажника, гумени стелки(вкл за багажника) както и още други неща. По-лесно ще ми е да кажа, какво от наличните екстри тогава НЕ съм сложил: панорамен покрив и дигитален циферблат(понеже аналоговия ми харесва повече).

Аз съм първи собственик, като колата е гаражна и естестено обслужвана само в официалния сервиз на Еуратек. Единственото нещо, което ги карах да правят допълнително е да сменят маслото на всеки 10 000км, понеже пробега даден от производителя до 30 000км, както всички знаем не е никак полезен за дългосрочно ползване без тежки проблеми.

Цена: 69 000лв 67 000 лева

Град: Пловдив

За контакти ми пишете на лично.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

13.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

Редактирано от Izolini
Промяна в цената
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова цена: 67 000лв

Не мога да редактирам оригиналния пост обаче, за да обновя цената и там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.