Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Skoda Superb III Facelift L&K 2.0 TSI 4x4 272к.с.

Recommended Posts

Здравейте,

Дойде време да за смяна на колата, затова пускам текущата си за продан.

Skoda Superb III Facelift 2020 L&K 4x4 2.0 TSI 272к.с.

• Дата на първоначална регистрация: 14.02.2020г.
  • Пробег: 42 000км
  • Гаранция до 14.02.2025г
  • Платено пълно автокаско и гражданска до 14.02.2025г
  • Годишна винетка
  • 19" джанти с летни гуми, които това лято направиха 4 сезона
  • 17" джанти със зимни гуми на 1 сезон

Както се вижда по-горе, колата е с най-високият пакет оборудване L&K. Допълнително към него при поръчката съм добавил таван от алкантара, пера на волана, акустични стъкла, подгрев на предното стъкло, голямата навигация с опция за SIM карта, хромирани педали, 220V контакт, виртуален педал за багажника, пакет за лоши пътища, секртени болтове, лесно падащи задни седалки с лостче от багажника, гумени стелки(вкл за багажника) както и още други неща. По-лесно ще ми е да кажа, какво от наличните екстри тогава НЕ съм сложил: панорамен покрив и дигитален циферблат(понеже аналоговия ми харесва повече).

Аз съм първи собственик, като колата е гаражна и естестено обслужвана само в официалния сервиз на Еуратек. Единственото нещо, което ги карах да правят допълнително е да сменят маслото на всеки 10 000км, понеже пробега даден от производителя до 30 000км, както всички знаем не е никак полезен за дългосрочно ползване без тежки проблеми.

Цена: 69 000лв

Град: Пловдив

За контакти ми пишете на лично.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

13.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.