Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Octavia A7 1,8TSI

Recommended Posts

Just now, joro-120L написа:

Супърб 2 си е заводски оборудван с такава мрежичка. Мислех, че е нещо обикновено и останах леко изненадан, че при Октавия няма.

2012_skoda_superb_laurin_klement_7_1280x960.thumb.jpg.594bb5f2653f0303043cdff650e28426.jpg

При Супърб Шкода са били още по симпли клевър 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 80
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• ghost_rider

25

• joro-120L

12

• The Best Forman

5

• Logrus

4

Както прецените, все пак. Да ви помоля, не слагайте тежки неща в нея, напр. бутилка. Разтегля се мрежата, провисва и стои грозно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, joro-120L написа:

Както прецените, все пак. Да ви помоля, не слагайте тежки неща в нея, напр. бутилка. Разтегля се мрежата, провисва и стои грозно.

При тези специално няма как да стане да сложиш нещо голямо и тежко. Те са с размер на телефон, и то не особено голям. Освен това се поставят с двойно лепяща лента и ако напъваш с нещо голямо и тежко ще се отлепят. От страната на шофьора пък дори и да можеш е намислимо да сложиш нещо дебело. Просто там е десния крак и убива. Може би могат да се монтират (залепят), по-надолу, но трябва да се изместят с една стъпка, защото ако се загледате, това са отделни кори и няма как да съпва на двете едновременно, защото няма да залепне и ще падне. Може да се модифицира малко с по няколко видийки, но не ми се дупчат корите.

И за провисването си прав. На шурея на Мерцедеса е по-голяма, фабрично поставена, той си слага в нея бутилка от 1,5л. вода и е провиснала.

Имам една голяма, но за нея друг път ще пиша ако измисля къде да я поставя, че тя си е с видийки задължително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, ghost_rider написа:

При тези специално няма как да стане да сложиш нещо голямо и тежко. Те са с размер на телефон, и то не особено голям.

Имах предвид бутилка от 0.5л. Дори и празна да е. Въпросът е да не се разпъва излишно мрежата. Както си я ползваш за телефона е перфектно. Тесен и лек предмет.

Може да се модифицира малко с по няколко видийки, но не ми се дупчат корите.

Не! В никакъв случай! :) То е достатъчно неестетично само главите на винтовете да се виждат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И за провисването си прав. На шурея на Мерцедеса е по-голяма, фабрично поставена, той си слага в нея бутилка от 1,5л. вода и е провиснала.

Като гледах преди време обявите за Супърб, доста разтеглени видях. От тогава си имам едно на ум.

Късмет е, че моята е като нова. Предишният собственик я е използвал грамотно. Ако изобщо е ползвал.

п.п. на С2 е 25/10 см. Сега ходих да я меря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах такава мрежичка на Октавия 2 фабрично, но нямаше чекмедже под седалката на пътника. Сега на Супърба 3 няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.