Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Octavia A7 1,8TSI

Recommended Posts

Преди 2 часа, JORDITO написа:

Моята Octavia 3 2015. Слагни допълнително.

DSC-6270.jpg

Точно това искам да се получи, но като поръчах кутийката с USB -тата и свързващия кабел, нямаше капачка с дупки и символа в средата. Символа не ми е важен, а дупките да речем мога да си ги фрезовам, на оригиналното капаче. Само не знам дали кутийката може да се закрепи към капачето, да не пропада навътре като се опиташ да включиш кабел. И друго, има ли къде да се включи този кабел или трябва да импровизирам? 

Само с това разполагам към момента:

Screenshot_20250222_104947_Gallery.thumb.jpg.1c3e7c33a4f401eddc410b36dcf17ea4.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само за протокола - преди повече от 10 години бях префасонирал средната конзола на Фаворит за монтаж на 7" монитор и остана място само за бутоните , но не и за крепежите , та тогава просто залепих бутоните с Поксипол и през трите месеца на експлоатация нямаше никакви проблеми с използването на бутоните.

Можеш спокойно да си фрезоваш отворите на оригиналния капак , а хъбчето да го залепиш.

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.