Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Препоръка за фирма за видеонаблюдение

vladkant

Recommended Posts

Здравейте, бихте ли препърчали фирма или човек от който сте доволен или сте чували добри отзиви, за изграждане на видеонаблюдение. 

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Йордан Коцев

0888702752

Познавам го от 25 години, истински професионалист.

Кажете му, че Ицо от Дама Пика Ви е насочил към него.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

здрасти колега. кого избра? Може ли да споделиш отзиви. Обмислям да сложа камера на гаража

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избрах wifi камера за около 100 лева. Остава да я монтирам някой ден.....

След разговори и абсъждане какво ми трябва, се спрях на такава камера. Мисля че бях качвал пробно клипче, ще го намеря и ще го постна тук. Камерата е на 8 етаж за пробния запис.

Камерата я харесах след препоръка на човек който се занимава с такива неща и ми прати сайт за камери. Ако искаш ще ти пратя сайта на лично, че в темата не знам дали имам право 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клипчето е правено със скрин рекордер, че нещо не успях да се справя със свалянето на файла

единственият недостатък на камерата е, че записа стои на карта памет на самата камера. Има опция да записва на облак, но той се заплаща. Ако искаш можеш да свалиш записа на телефона чрез приложението, на компа още не съм се заигравал да видя от там дали мога да свалям записа и дали мога да я накарам да записва И на компа. Лошото в случая е, ако тока угасне, записа става недостъпен.

Магазина от който я купих има и физически, не е само онлайн, можеш да отидеш и да се консултираш с тях. За софия съм убеден че има, за други градове ще прегледам сайта

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.