Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Клубен календар 2025 - Преглед и поръчки

Recommended Posts

До @Mishelle - Привет.. Един Брой за мен, с получаване по "Еконт" (пращам данните на Лично Съобщение до няколко Минути). Благодаря :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички нови поръчки тук, както и направени на лично съобщение, са обработени :)

За всички, които все още не са поръчали, моля да имате предвид, че наближаваме изчерпването на тиража. Остават само няколко свободни бройки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Календара с минимално закъснение излезе от печат :)

За лично предаване на НИМ - тази неделя, 15 декември 2024г., от 14:00ч. Това ще бъде последната за година клубна среща за София. Ще се радвам да се видим, да пием по кафе/чай и всеки, който има заявен календар - да си го получи. Който има поръчан календар, но е възпрепятстван да дойде на срещата, моля да ми пише на лично съобщение и да ми даде данни за изпращане с куриер.

Получаване за София и страната, с куриер. Всички заявени бройки ще бъдат изпратени утре, съответно от 14.12.2024г. в рамките на 7 дни ще ви очакват в посочения от вас офис на избрания от вас куриер.

• Одобрявам 3
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 11 часа, Mishelle написа:

Календара с минимално закъснение излезе от печат :)

За лично предаване на НИМ - тази неделя, 15 декември 2024г., от 14:00ч. Това ще бъде последната за година клубна среща за София. Ще се радвам да се видим, да пием по кафе/чай и всеки, който има заявен календар - да си го получи. Който има поръчан календар, но е възпрепятстван да дойде на срещата, моля да ми пише на лично съобщение и да ми даде данни за изпращане с куриер.

Получаване за София и страната, с куриер. Всички заявени бройки ще бъдат изпратени утре, съответно от 14.12.2024г. в рамките на 7 дни ще ви очакват в посочения от вас офис на избрания от вас куриер.

Имали там откъде да си взема кафе или трябва да си нося 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи си носи :)

Аз винаги спирам някъде по пътя, слагам си го в колата, за да не джиткам после от паркинга до ОМВ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да ви информирам, че тиража на тазгодишния календар на Шкода клуб България е изчерпан. Съответно изразявам благодарност както от мое име, така и от името на екипа на клуба на всички, които ни изпратиха своите фото предложения, а също и на тези от вас, които за първи или пореден път си поръчахте от изданието.

Всички поръчани бройки с доставка с куриер са грижливо опаковани и изпратени. От утре, 14.12.2024г., ще ви очакват в избрания от вас офис на куриера.

Всички поръчани бройки с взимане от НИМ в неделя, 15.12.2024г., от 14:00ч., също са подготвени.

Kalendar_2025.thumb.jpg.1b076d378657de5df0e74573772b9776.jpg

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В понеделник ще си взема календара лично от сервиз "Pepino Racing Team". Имам път до София и ще пием кафенце с Пепи. :)

Юли, благодаря за доставката на посочения адрес и отделеното време. 👍

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 13.12.2024 г. at 22:02, joro-120L написа:

В понеделник ще си взема календара лично от сервиз "Pepino Racing Team". Имам път до София и ще пием кафенце с Пепи. :)

Юли, благодаря за доставката на посочения адрес и отделеното време. 👍

Няма за какво, Жорка. Календара ти е грижливо опакован и те чака в сервиза. Там е и календара на Ивчо Белята :)

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.