Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Играещ оборатомер

zvergo2111

Recommended Posts

Здравейте колеги, от няколко дни оборотомера ми играе под 900 и се усеща леко "притришане" на колата. Това е през целия ден независимо дали е студена или загряла. На някой случвало ли се е , ще съм благодарен дя сподели опит

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата разбрахме каква е, но двигателя... Бензин ли е, има ли газ, дизел ли е? Все едни любопитни въпроси....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, zloQQ написа:

Колата разбрахме каква е, но двигателя... Бензин ли е, има ли газ, дизел ли е? Все едни любопитни въпроси....

Извинявам се октавия 1 1999 1.6 бензин 101к.с

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето може да са много неща. Свещите, ако не са сменяни повече от 30-40к км, вероятно е и кабелите вече да сдават багажа, на тези години и неясно колко километри. Дроселовата клапа също няма да и навреди едно основно почистване. И нещо, което трудно се открива, пробив на въздух, някой спукан маркуч или хлабаво съединение, което бърка сместа, но при тези симптоми, мисля е по-малко вероятно.

Компресията как е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За този модел има много информация нагледно снимки в  https://www.drive2.ru

а губи ли цилиндър в движение може и бобина да е 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има проблем в запалителната система (бобини и свещи) няма ли да свети чека и да записва пропуски в запалването?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще свети. Затова на първо четене изключвам бобина. При свещ също би трябвало, но може още да не е записала достатъчно грешки или да е недостатъчно осезаемо за компютъра.

На мен друго ми стана интересно. Нали е бензин, не трябва ли да работи на 800 rpm, на празен ход?

Не разбрахме Газ има ли или не?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.