Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

(Не)Организация на движението

PRR

Recommended Posts

В момента е претрупано от спрели коли пред вратите на терминала - баш чакащи. Отивам и...няма къде да спра спокойно и да разговаря/натоваря човек/багаж. ГП нон стоп обикалят и като пъдари подканят чакащите в колите да освободят местата за спиране (а не паркиране). Ако е свободно - 10 минути са предостатъчно да оставиш/вземеш някого. Правил съм го. И съм посрещал/изпращал и са ме взимали/оставяли. Малко са високи цените според мен, но това е начина да разкараш кибиците. 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай да видим на 10.01. дали ще са изчистили всички места за спиране и дали тез 10 мин. ще стигат , в което се съмнявам .. не съм ходил по други летища , но все си мисля , че 15 мин. е по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гена, съгласен съм, че 15мин би било по-добре. Това не го спорим. Но и 10 би следвало да са достатъчни, ако е само за товаро-разтоварна дейност, БЕЗ чакане! Ама Ганя пак ще иска да чака, бъди сигурен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.