Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

(Не)Организация на движението

PRR

Recommended Posts

Преди 6 часа, The Best Forman написа:

Не е интересен .. друго си е да пресвяткаш в лявата лента , да ръсиш адреналин като споменаваш роднини от ж.р. и т.н. ;)

Карат разни бавниии...😉

Да сте забелязали днес, гняста срещу замръзване, как гадно омаза стъклата и огледалата от дъжда? 

И като слушате, като арменски поп, да си се оплача от лед Н крушите. Това е по-зле от ксенона навремето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 330
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• joro-120L

79

• The Best Forman

68

• PRR

60

• vladkant

31

Преди 6 часа, The Best Forman написа:

Не е интересен .. друго си е да пресвяткаш в лявата лента , да ръсиш адреналин като споменаваш роднини от ж.р. и т.н. ;)

И защо да не присвятквам, когато дясната лента е празна, а байно круизва в лявата с 30 км/ч под ограничението, щото там повече го кефи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, ID A написа:

..., да си се оплача от лед Н крушите. Това е по-зле от ксенона навремето.

Какво им е на крушките? Ако си сложил 6000К+ очаквано ще е по-зле, да не кажа ужасно. На джимнито съм с ледове и нямам оплакване. Напротив - по-добри са от фабричния ксенон на супърба!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 12 часа, Izolini написа:

И защо да не присвятквам, когато дясната лента е празна, а байно круизва в лявата с 30 км/ч под ограничението, щото там повече го кефи?

Това не са байновци. Това са the "аЗ сИ кАрАм В оГрАнИчЕнИеТо" people. Аз не светкам. Чинно си ги чакам да се приберат. Просто съм установил, че не е безопасно да бъдат притеснявани. Правят някакви много резки маневри за прибиране, не искам да ми лежи някой, който бърка ляво и дясно на съвестта.

Преди 13 часа, ID A написа:

Да сте забелязали днес, гняста срещу замръзване, как гадно омаза стъклата и огледалата от дъжда? 

Нещо различно от сол и обичайните неща ли хвърлят? Щото усетих, че е някво по-лигаво от обикновено тая сутрин...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сол рядко, доста повече ползва луга - метален хидроксид. 

Днес сутринта в София беше, меко казано, пързалка! Тая гняс е по-опасна от сняг, дори май от лед.

• Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.