Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Филтър купе.

Recommended Posts

,Ровя си из нета да се образовам (чудя се следващия поленов филтър какъв да е) и попаднах на ТОВА

Някой ползвал ли е такъв филтър , защото описанието е много примамливо , особено за хора като мен с чувствителен  нос (алергии да искаш) , а този е против гъби , полени и какво ли не :) 

До сега от филтъра на МАН с активен въглен бях доволен (почти 6м. никакви миризми) , Мале (от ЕураТек) не ми бяха фаворити , но последната партида на МАН нещо и куца - още от ден едно има ли повече сажди във въздуха , в купето се усеща и се замислих да разнообразя малко пролетта.

Та какво ви е мнението?

П.П. Има такъв и от МАН Бош Мале

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ползвам този на Ман и редуцира доста от миризмите от околната среда. Разбира се няма как да се елиминират на 100%, но все пак като за такъв филтър, определено си върши работата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересна разработка от Valeo. Според видеото, което пускам по-долу, надгражда филтъра с активен въглен. Но пък разсъждавам така - времето, което почти всеки прекарва в автомобила е далеч по-малко от времето в къщи, в офиса, на вън. Та ако ще и лабораторно чиста среда да се създаде в автомобила каква е ползата или какви са предимствата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ние прекарваме по един час на ден , но има хора , които са по цял ден в колите и камионите , ам те пък мразят да харчат 😆

Инак от моя гледна точка - сменям два филтъра на година .. ако мога да мина с една смяна , защо не , а и пролет и есен ще ми е по-спокойно ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм с такъв на MAN и има доста голяма разлика от обикновенния в другата кола. Миризмите от колите почти не се усещат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.